ej @choco_chili, kaj pa če bi malo znižal podstavek? Saj lonec ne rabi svetlobe, bi lahko bil nižje od police?
Moji čiliji še čakajo na produkte neem-a, da jih probam rešiti pred ušmi. (Pa ni časa, da bi prišel do prave štacune...) Dva na toplem, dva pa kar na terasi. Dokler bo megla, slane v Ljubljani ne bo.
Seba, isto, kot z vsemi ostalimi čiliji. Lahko ga posušiš in daš v olje ali zmelješ, predelaš v omako, vložiš...Le okus ni tako dober, ker je to bolj okrasna sorta.
Meni je okus dober. Samo je zelo vroč oz se vročina odmah čuti in ti udari na ustnice. Sem pred kakim mescom tak za hec enga vijoličnega utrgal in ga odgriznil ob peclu. Tako hitro se nisem čutil vročine. Odmah ko sem ugriznil. Pa sem lani probal friškiga škorpijončka.
Vem da se jih da ponucat isto kot druge vendar me zanima kaj mi najbolj priporočate.
@Kravzlj da bi imel več kot 2 rastlini bi lahko dobil nekaj letine._________________LP seba993