Stran 3 od 4
Objavljeno: To Avg 13, 2013 9:50 pm
Napisal/-a Plamenka
Moj je zdaj tak. Mislila sem, da bo zelen plod. Je pa trd in ne vem, kdaj bo zrel.
Objavljeno: To Avg 13, 2013 10:09 pm
Napisal/-a muha
Kolikor sem uspela prebrati v podatkih na internetu, so boljšega okusa še zeleni, rdeči potem že menda pogrenijo. Nisem še nobenega pokusila, jih šparam za Paradajzmanijo.
Objavljeno: To Avg 13, 2013 10:11 pm
Napisal/-a Plamenka
A tako. Potem bom poskusila tistega zelenega. Tale rdeči je itak označen, da bo za seme.
Objavljeno: Ne Avg 18, 2013 4:44 pm
Napisal/-a muha
Danes so šli na krožnike vsi zeleni iz razstave na Paradajzmaniji. Pogrenijo res, ampak na čisto svojstven način. K dušenim puranovim zrezkom so se lepo prilegli in začuda nič ni ostalo za organko. Ker so majhni, jih nisem lupila, smo pa potem eni na krožniku kožico stran vlekli, drugi pa pojedli kar vse skupaj.
Objavljeno: Ne Avg 18, 2013 4:50 pm
Napisal/-a metuljc
Bom morala počakati na drugo leto, pri meni so šele prvi cvetki......se bom torej priporočala za kakšno seme, Plamenka.
Objavljeno: Ne Avg 18, 2013 5:24 pm
Napisal/-a Plamenka
Velja.
Objavljeno: Ne Avg 18, 2013 7:14 pm
Napisal/-a pika
notranjka, v višino gredo tudi, če si bila preveč radodarna s kompostom in po možnosti še dodajala dušik.
Jaz sem končno dočakala prvega, zdaj pa spet nič več ne cveti, tako da ga bom pustila za seme. Grenkobi se da izogniti tako, da ga nasoliš in pustiš malo, nato pa spereš, mislim, da sem že enkrat pisala o tem.
Objavljeno: Ne Avg 18, 2013 10:26 pm
Napisal/-a muha
pika je napisal/a: |
Grenkobi se da izogniti tako, da ga nasoliš in pustiš malo, nato pa spereš, mislim, da sem že enkrat pisala o tem. |
Nasolila sem jih, sprala pa res ne. Naslednjič bom obvezno preizkusila, če deluje tudi pri jilotih.
Objavljeno: So Sep 07, 2013 11:17 pm
Napisal/-a pika
Objavljeno: Ne Sep 08, 2013 12:08 am
Napisal/-a muha
Pika, zmaga, bravo
Jaz sem ga že pospravila, eksperiment je uspel, večjega navdušenja pa ni bilo, ne pri meni, ne pri ostalih članih družine.