Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ameriški kaki - Diospyros virginiana

Odgovori
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

mfranc a tole si vidu pr gospodu http://www.exotickerostliny.cz/en/katalog-rostlin-othermenu-95/lonicera/114-zimolez.html Razz_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Eh, na to stran sem gledal že predlani, po nabavi pri Paloo-ju; takrat na kakije še nisem gledal Wink .

Za moje lonicere še vedno nisem uspel skompletirati podatke, upam da drugo leto vsaj malo pokažejo kaj znajo Cool .

LP_________________mfranc
elstar

Odgovor Napisal/-a elstar »

Crtj - sporoči prosim, kaj se ti bo uspelo dogovoriti glede pošiljanja v SLO.
Ima še veloko drugih zanimivih stvari (vsega si niti ne upam prebrskat, ker bi vse imel...)
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

elstar je napisal/a:
Crtj - sporoči prosim, kaj se ti bo uspelo dogovoriti glede pošiljanja v SLO.
Ima še veloko drugih zanimivih stvari (vsega si niti ne upam prebrskat, ker bi vse imel...)

Pošiljanje ni problem. Problem je, da je bolj kot ne vsega zmanjkalo Smile

Zmenili smo se, da jim znova potrkam pomladi.

V celoti sočustvujem glede tvoje bojazni Smile
Optimist

No pa mi je le uspelo!
Moj sadovnjak je s pomočjo IGYa bogatejši za Szukiss ter Nikitas Gift ali Nikitskaya Bordovaja (Rosseyanka x Diospyros).
Obe sem vlončil in bosta puberteto preživeli na vrtu. Potem pa v borbo za preživeje na grunt!
Nikita ima močne korenine njena velikost pa sega čez meter, medtem ko je Szukiss videti kot one palčke za pomoč pri jedi kitajske hrane Laughing
Razlika v ceni 10€

_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Pri meni je šla Rosseyanka takoj na stalno mesto, Meader in Prok pa v lonce._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
Optimist

Kolega bi se pridružil naročilu ob priliki...._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Meader in Piper sta šla danes na sonce.
Prok še ni napel brstov in še čaka v kleti._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
Optimist

Szukiss na začasnem mestu. Naslednjo pomlad se seli na tisočaka, kjer bo delal družbo Nikitas Gift
_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
praky

Odgovor Napisal/-a praky »

Pozdrav

Na Diospiros Kaki nacijepio sam Diospiros virginiana-Meader,Early Golden,Geneva red,Nikitas i Dicky.Za sada izgleda sve u redu.
lp
Odgovori