Stran 3 od 3

Objavljeno: Sr Sep 13, 2017 3:25 pm
Napisal/-a notranjka
MARIJAV je napisal/a:
Res je okusen, vendar zunaj na žalost zelo rad razpoka.


Hvala za informacijo.Bom pozorna na tole naslednjo sezono._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/

Objavljeno: Sr Sep 13, 2017 4:27 pm
Napisal/-a Bicikel
MARIJAV je napisal/a:
Res je okusen, vendar zunaj na žalost zelo rad razpoka.


Res je in tudi ni ravno obstojen, hitro prezori, ampak se ga vseeno splača imeti, sploh za malo bolj zgodnje obiranje in potem za omake.

Objavljeno: Pe Jan 19, 2018 11:47 am
Napisal/-a Ivčk
En najlepših paradižnikov, kar jih je. Zlati biseri so naravnost čudoviti.


Lepo roden, in okusen. Problem je, da se okus zelo spreminja glede na sezono, to je lastnost, ki me pri paradižnikih zelo moti. Pokanja jaz nisem opazila, je pa res, da v suhi sezoni hitro prezori in postane kašast.
Vseeno vreden vzgoje, a pri meni ga je zamenjal Scabitha.
_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A

Objavljeno: Pe Jan 19, 2018 12:47 pm
Napisal/-a Bicikel
Se strinjam, da je odličen paradižnik in ima žal ti dve slabosti -pokanje in kašasto meso ob prezorjenosti.

Ivčk, lahko kaj več poveš o Scabitha za primerjavo s Feuerwerk, vključno z okusom?

Objavljeno: Pe Jan 19, 2018 12:54 pm
Napisal/-a Ivčk
Sem odprla temo o njem:
http://forum.gartlc.si/gartlc-about4687.html_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A