Ja, muha, saj vem, da imam plevel vmes , tistega dela mi se ni uspelo ocistit. Ce bo jutri suho, bom. Potem pa od zacetka.
Pri meni so se izkazale za zelo hvalezno podrast zato sem jih se posebej vesela. Samo belih imam bolj malo, verjetno je pri sejanckih modra dominantna, ker so vecinoma modre._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
O Melona, kako so lepe. Posebno mi je všeč tista modra z belim kombinirana. Če bo kaj semenk te bom pa zaprosila zanje. Hvala in lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
A tako, da se križajo, ti šment ti. Potem pa nič ali pač probamo, da vidimo kaj bo prišlo ven. Hvala Metuljc, da si me opozorila, da ne bi potem debelo gledala. Hvala cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Cinija, nič se bat, pridejo čudovite kombinacije barv in oblik cvetov. a ni to lepo, da si vsako leto znova presenečen nad kombinacijo katero naredi narava. lpvoda
te kupljene barvaste kakšne dve leti že zdržijo potem gredo po svoje ali popolnoma poidejo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
O a ta modro bela je samosevna? Cudovita je, ampak res. Njena semena seveda ne bodo dala enakih potomcev. Velja pa vseeno poskusit, kaksni bodo.
Letos sem res zadovoljna, ravno danes sem plela med vrtnicami in mladih orlic je vse polno.
Pa se nekaj... a nismo cudni. Se pritozujemo, da je tako malo modrih rastlin, vsi bi imeli modro, tam pa, kjer dobimo modre same od sebe, bi pa imeli bele. _________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...