Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pepin rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Ja nas Vurberk v smeri Krčevine-jaz pravim kar spodnji Vurberk.Te dneve veselo kompljem jame in sadim vrtnice-sem delala celo zimo plane kje bo katera sorta posajena.Burbonke in galke ter moss ali centifolije bodo v eni vrsti,anglezinjam delajo drubo damascanke, damascankam pa portland.Med mešano gredo anglezinj,galk in kitajk bodo ramblerji in noazete,.Climberji bodo posajeni eden nasproti drugega in bo iz njih narejen drevored-vrtnice bodo plezale po polkroznem loku levo in desno.Zadnja greda je kombinacija rugoz,kitajk in hibridnih ponavljalk. Divje vrtnice pa bodo krasile vrtno hisko.
Seznam vseh vrtnic bom obnovila ko bom vse posadila.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

O,to pa bo ,najprej za prebrat, potem pa videt! Very Happy Very Happy
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Pepa zelo lepo, še lepše pa bo ko bodo cvetele in jih boš poslikala. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
pepa6

Pa je moj seznam vseh vrtnic obnovljen.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Opa, kapo dol pred tabo, res si vzela pošten zalet. Komaj čakam, da se ti razrastejo. Very Happy_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
pepa6

Sama tudi komaj čakam na cvetove
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pepa, nimam besed, to je cca 300 vrtnic Shocked ! Blagor tebi za prostor in vrtnice!
pepa6

Mislim da jih je okrog 300 komadov, ja.Je se prostora samo za izbrane-Banksie pa mogoce se kaksnih 10 komadov.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Komaj čakam razcvet v tvojem rožniku. Si bila skrita in tiha, a glej število! Neverjetno je to. Zaslužiš si najlepše vonjave in cvetove, da ti poplačajo vso predanost._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Bravo Pepa6 kaj bo to za videt in vonjat Shocked_________________LP
E.
Odgovori