Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Drobni gospodinjski pripomočki
Mislim, da Frucova zdrži, pa tudi on DonatMg, po mojih izkušnjah. No, boljši so liji, če jih le imaš. za moje mini kozarčke je kar problem.
Mimogrede: 6-kotni kozarčki so "cort", le pomijejo se dobro le v pomivalnem stroju, na roke pa ne preveč in v vogalčkih ostanejo kar spodobne količine kakšne dragocene marmelade.
Mimogrede: 6-kotni kozarčki so "cort", le pomijejo se dobro le v pomivalnem stroju, na roke pa ne preveč in v vogalčkih ostanejo kar spodobne količine kakšne dragocene marmelade.
Še nekaj, kar pride zelo prav pri vročem vlaganju: Plastificiran predpasnik. Dobila sem ga za darilo, takega lepega ženskega. Kje je bil kupljen ne vem, a me je že parkrat obvaroval pred večjimi ali manjšimi pljuski vroče tekočine.
Če ga kje zasledite, ga le nabavite.
Od te firme, ampak samo predpasnik, ne set.
Če ga kje zasledite, ga le nabavite.
Od te firme, ampak samo predpasnik, ne set.
Če kdo ni zadovoljen s svojim lupilnikom krompirja priporočam
TEGALE od IKEE. Dolg je le dobrih 10 cm.
Lahek, idealno pade v žensko dlan, dobro reže, olupki so tanki, konstrukcija primerno čvrsta. Nima sicer "trna ali ušesca" za čiščenje očesc, a tudi pri tistih, ki ga imajo, se le-ta slej ko prej odlomi.
TEGALE od IKEE. Dolg je le dobrih 10 cm.
Lahek, idealno pade v žensko dlan, dobro reže, olupki so tanki, konstrukcija primerno čvrsta. Nima sicer "trna ali ušesca" za čiščenje očesc, a tudi pri tistih, ki ga imajo, se le-ta slej ko prej odlomi.
metuljc je napisal/a: |
Mimogrede, ker ne vem, kam sicer. INPOS ima v ponudbi pasirko za paradižnik, 17,99€, ki jo je svoj čas izdeloval Pocajt. MarijaV vem, da je ne more prehvaliti. |
https://www.inpos.eu/catalogsearch/result/?q=pasirka+za+paradi%C5%BEnik