Chemtraili onesnažujejo naše nebo in zemljo

Odgovori
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

3.12.2013
lana je napisal/a:
Furman je napisal/a:
Sožalje za tole kar ti je storjeno. Žalosti me le ker narava na vrača tistemu, ki jo je prizadel ampak tistemu, ki se v njeni jezi najde na njeni poti.
Ko pa napišem, da delajo skrite vremenske poskuse z zapraševanjem iz letal mi pa pol ljudi ne verjame pol se mi jih pa smeje Evil or Very Mad
pa toliko dokazov je, samo videti jih je potrebno in se ne delati slepe.

Podpis. Žal mi je zate, da se ti je to zgodilo. NIč fino, jaz bi se kar zjokala menda. Pri nas me takole skrbi vse zime, ker zapade snega do vrha rastlinjaka, pa se mi vse poveša in ves čas samo upam,d a bo zdržalo. Ker kidati se tistega ne da. Piha pa pr nas v Postojni precej manj, četudi letijo včasih smetanjaki kam na drug konec ceste in imam rastlinjak vkopan pol metra v zemljo.

p.s. danes sem videla ogromno chemtrailov. Od ljubljane sami križkraži, preko vrhnike, cel logatec tako poln teh pretirano širokih, kvadrastih, en na drugega pravokotno postaljenih oblakov (kemije), kot ga še nikdar nisem videla. Pri nas pa malo manj v postojni, vnedar vseeno preveč. Sama kemija. Strah me je kam to pelje.

izbet je napisal/a:
Lana in ostali...Saj bo....Načrti izdelani, dobavitelj za cevi in folijo znan, zdaj samo še "šoldke " pripravim in bo....

To, kar si videla Lana, niso "chemtraili". Ni vsaka sled letala "chemtrail". Nekaj pogojev je potebno izpolniti in na nebu so vidni učinki. Dejte že nehat bit tako panični. Doma imam orgonski top. Pa ne zaradi učinkov, ampak "kar tko", da vidim, kako se obnašajo oblaki....Rezultat? Vreme je tako, kot ga napovejo vremenoslovci.... Sicer pa ga "pobiralci" odpadnih kovin ga še niso opazili, pa je 2 metra visok...Ali ga kdo rabi?

Furman je napisal/a:
Glej izbet, po eni strani negiraš samega sebe. Praviš, da ne verjameš v te pravljice a doma imaš orgonski top Rolling Eyes
Vsak pač vidi tisto kar hoče... prepričevati prepričane pa tako nima smisla.
a nek pregovor pravi:
Koliko oči bi moral imeti človek, da bi opazil srečo, ki ga obkroža?
izbet

Odgovor Napisal/-a izbet »

Ja, Furman. Potrdim, da se negiram. V življenju rad preizkusim marsikaj. Na začetku si ful zagret potem pa zainteresiranost upade in (ko) si o kakšni stvari ustvariš svoje mnenje. Isto je z temi Cu cevmi v opilkih....

Vendar chemtrail niso pravljice. To so resne stvari. Za debato na malce višjem nivoju. Nekateri priznavajo uporabo, nekateri močno zanikajo. Torej obstajajo in niso "pravljice". Niso pa vse letalske sledi chemtraili!
lana

Odgovor Napisal/-a lana »

Bom še sem odgovor izbetu nalepila:

Nič nisem panična, sem kar realna. Vsak tepec lahko s svojimi očmi vidi razliko med navadno sledjo in chemtrailom. Razlika je gromozanska. Sled navadnega letala je relativno ozko, medtem ko je sled chemtraila zelo široka. Sled navadnega letala se zgublja oz. "pri repu" bledi, ravno tako od strani bledi, medtem ko sled chemtraila narašča in narašča z minute v minuto bolj, če ga gledaš eno uro, zraste v širino več 100 metrov in nastane ogromen zeloooo dolg oblak, ki seže od koder seže pogled do koder seže pogled. Poleg tega so sledi chemtrailov pravokotne ena na drugo, tudi tisti ekstra široki oblaki, ki uro ali dve za tem nastenejo, niso več niti od ddaleč podobni sledi kakega letala, ker so tako gosti in široki, so pa vsekakor praokotni en na drugega, česar v narvi ne najdeš. Če dodamo še tretji dejavnik, da ti avioni čletajo včasih v s obliki, se pravi pot letala ni ravna, ampak zavija v obliki kot bi se en otrok igral in risal ravne črte, ko jih še ne zmore njegova rokica. Chemtrailov je vedno tisti dan par sto na obzorju. Medtem ko slovenija nima takega prometa čez svoje ozemlje, še manj npr. čez en logatec par sto letal hahahaha, in to v pravilnih kvadratkih, hahaha. Ne se hecat sam iz sebe izbet, še manj pa se norčuj iz mene. Naivno je mislit, da tega ni, saj je to uradno priznan program uravanavanja vremena. Si imel sneg v gazi na piramidah prejšnji teden, mi imamo pa pomlad zaradi njih. Pa ne mislim se zagovarjat za to, kar vsaj normalno vidoč človek vidi na nebu. Imaš pravico si delat utvare kako je vse lepo in prav še naprej. Srečno!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

lana, pomagalo bi, če bi nalepila še kako fotografijo z navedbo datuma in ure. Na našem koncu česa takega res še nisem opazila, pa kar dosti gledam okoli sebe in v nebo.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Ne vem kaj počnejo in zakaj, ampak tudi meni logika pravi, da to niso navadne sledi.
Sem doglo sledil tej tematiki, obravnaval razne zorne kote in prišel do zaključka, da s tem nekaj ni vredu.
Predvsem vzorci na nebu so tisti, ki nakazujejo razliko med navadnimi sledmi in chemi.
Sem leta nazaj zaskrbljeno opazoval, kako se popolnoma jasno nebo in sončno vreme v uri ali dveh spremeni v belkasto sivo nebo.
Proces gre takole.
Nebo brez oblačka.
Dolge bele sledi, ki ne izginejo, največkrat v vzorcu na slikah.
Opazovanje kako sledi ne izginjajo, ampak se razširijo in v eni uri ustvarijo belo plast po celotnem nebu, predvsem tam, kjer je koncentracija sledi v obliki vzorcev bila največa.
In sem bil jezen.
Zdaj se temu ne posvečam več, ker dejansko ne vem kaj storiti v tej smeri. Crying or Very sad
Nekdo se pač igra s planetom, kot da je njihov, vključno z vsem kar leze in gre.
Jaz pač se posvečam zdaj stvarem, kjer lahko dejasnko iz dneva v dan spreminjam stvari na bolje.
Utvare o reševanju našega planeta Zemlje nimam.
Prvo kot prvo ni naša, kot drugo s planetom ni nič narobe.
Ljudje smo "zjebani" - citiram Goerga Carlina.
Mi se moramo spremeniti.
Najprej si ja pa treba seveda želeti, morati je beseda, ki je nimam posebno rad.

muha, tukaj imaš bolg kjer so navedene slike po datumih, uri in kraju. http://chemtrails.blog.siol.net/ in proces, ki sem ga opisal zgoraj. http://chemtrails.blog.siol.net/2011/08/12/povecana-aktivnost-na-nebu/
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Načeloma dopuščam mnenja obeh strani, a moja izkušnja govori v prid temu, da se nekaj dogaja. Nazadnje je bilo to dogajanje vidno pred parimi tedni, mogoče malo več. Vključno z možem smo opazovali nebo. Letala, ne vem, koliko jih je bilo, so se puščala najprej eno sled, in nato drugo vzporedno z njo, in še in še vzporednic. Nato so se začele kazati pravokotnice, prav tako vzporedne. Vsaka sled se je širila iz ozke črte v resnično širok pas beline, in po kake pol ure je bilo prej kristalno jasno nebo popolnoma belo, in ta belina je vztrajala od pozno popoldanskih ur do mraka.

Vmes je bilo vidno par sledi 'navadnih' letal, katerih sled je 'kazila' ta vzorec, a so hitro izginile, kot pač sled letala ponavadi izgine. Niso se širile, ampak enakomerno bledele.

Nihče od nas treh tega ni videl prvič, a smo si tokrat vzeli čas in gledali. Ne vem, kako bi to poimenovala, a nekaj se dejansko dogaja._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

zuf, priznam, tiste slike pa res kažejo neke sumljive zadeve. Odslej bom pozorna na vsako še tako drobno informacijo iz verodostojnega vira. Najbolj na tiste, ki uidejo nehote ali med vrsticami v razpravah izven tega problema. Take se mi zdijo še bolj zanesljive.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Sem hotela že predlagat, da se tudi slike takih dogajanj lepijo sem. Takole sem zadnjič zgroženo opazovala nebo, samo na eni strani neba, proti karavankam na sever je bilo čisto brez oblačka, oziroma samo tanka črta aviona, ki je normalno izginila. Lepo se vidi kako se tanke črte nato razširijo čez celotno nebo, kasneje kar v eno zastirano nebo. Meni to ni normalno, opozarjajo pa, da ko opazimo, da so nas spet sprejali, se raje tisti dan zadržujemo v notranjih prostorih.

Tole je bilo posneto 18.10.2013

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Nisem sicer pristaš teorij zarote lahko pa povem dve stvari:
- Včasih tega ni bilo.
- Precej potujemo in pogosto smo nastanjeni v krajih, ki so precej blizu letališča, včasih tudi toliko, da slišiš pristajanje in vzletavanje letal. Nedavno sem bila v kraju, kjer je v celi državi samo eno letališče (Azija), in lahko si predstavljate, kako gost letalski promet je, sploh, ker letala lahko pristajajo samo podnevi. In sem načrtno opazovala nebo. Kljub temu, da sem v zraku jasno videla tudi po pet letal naenkrat, takih črt, ki bi se širile, ni bilo. Črte so bile jasne in tanke, skoraj laserske, in so se v kratkem razblinile v nič._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

Meni zelo zanimiv avtor, ki odpira zelo aktualne teme. Škoda, ker ga ni več na htv-ju. Še link:
http://www.nexus-svjetlost.com/kolumne/kresimir-misak/item/85-kresimir-misak-pogledate-li-ponekad-u-nebo-i-najava-zagrebackog-javnog-prosvjeda-protiv-chemtrailova_________________Robert
Odgovori

Vrni se na “Novice in opozorila iz sveta rastlin ter ohranjanja narave”