Stran 3 od 3
Objavljeno: To Sep 08, 2015 5:22 pm
Napisal/-a rukola
Barvi sta res zamešani ampak 8 je 8 in 9 je 9. Vsaj pri številčenju nisem zamešal.
Aja, jasno da si opazil, ker si verjetno nekje v tem delu s konzumiranjem .
ja, home made je. Opisi so pa iz prispevka Labie.
Objavljeno: To Sep 08, 2015 5:42 pm
Napisal/-a seba993
Malo mi je čudno da je 50k SHU že tku hudu. Lani probal marugo pa sem mislu da bo bol žgalo. Seveda ne samo ampak z domačim špehom._________________LP seba993
Objavljeno: To Sep 08, 2015 6:05 pm
Napisal/-a Trocki
Pri meni je pri teh močnejših tako. Če pojem mali košček, katerega se drži tisto belo "meso" ki drži semena, me zapali kot pri norcih.
Če zadevo popolnoma očistiš ni problema. Ne predstavljam si pa, da pojem en cel neočiščen čili z 100K skovili in več od enkrat.
Objavljeno: To Sep 08, 2015 9:00 pm
Napisal/-a seba993
jaz sem zadnič pojedu cel bolivian rainbow. Sj ne rečem da je bil zlo hut sam sem pa ostrinu čutu takoj ko sem zagrizno za peclom. Pa pol mal kasnej je odmah udarlo na ustnice. Tisti ki niso navajeni na to je bolje če se izogibajo semen tistih belih reber in pa bučke z semeni._________________LP seba993
Objavljeno: Če Avg 31, 2017 1:03 am
Napisal/-a Igy
Jaz sem pri čilijih še bolj začetnik.
Ampak se mi zdi da letos bolj žgejo , ker je več sonca in topleje._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
Objavljeno: Če Avg 31, 2017 4:39 pm
Napisal/-a htf_lover
Meni se tudi zdijo bolj pekoči letos. To je posebej opazno pri tistih ki so bolj blagi. Bishop's crown npr. Pri nas ga uporabljamo večinoma nezrelega in je letos bolj pekoč.