Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013
-
Aye, kaj iščeš pri beli? Ponavljanje, vonj, velikost grma, oblika cvetov?
Jaz imam veliko belih, zame je najlepša Mme Hardy, snežno bela lepotica z zelenim gumbkom, škoda le, da cveti le enkrat.
Nekaj imam belih angležinj, nekaj takih z mini cvetovi, kot je Katarina Zeimet...
Malo opredeli željo!
Moje so zaenkrat:
Leda
Francine Austin
The Crocus Rose
The Generous Gardener
Munstead Wood
Cardinal Hume_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne BrontëNazadnje urejal/a bobolino 22 Jul 2013 13:47; skupaj popravljeno 1 krat
Jaz imam veliko belih, zame je najlepša Mme Hardy, snežno bela lepotica z zelenim gumbkom, škoda le, da cveti le enkrat.
Nekaj imam belih angležinj, nekaj takih z mini cvetovi, kot je Katarina Zeimet...
Malo opredeli željo!
Moje so zaenkrat:
Leda
Francine Austin
The Crocus Rose
The Generous Gardener
Munstead Wood
Cardinal Hume_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne BrontëNazadnje urejal/a bobolino 22 Jul 2013 13:47; skupaj popravljeno 1 krat
-
AA, sem popolni laik pri vrtnicah, imam pa Winchester Cathedral. Mogoče kakšen popek dobi kakšen roza odtenek, saj naj bi bil "bratec" od Mary Rose, vednar lahko rečem da se je za prvo leto super izkazal. 2x je že cvetel, sedaj se pripravlja na tretjo rundo, vonj mi je všeč, cvetovi so krasni, izgleda zdrav in tudi rast je po mojem okusu - zaenkrat nizek lepo razraščen grmiček.
Za kaj več ti bodo pa svetovali bolj izkušeni rožarji in rožarke
Za kaj več ti bodo pa svetovali bolj izkušeni rožarji in rožarke

-
-
-