Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pomoč pri izbiri vrtnice
Moderator: Melona
Za moj letošnji Falstaff lahko trdim, da ga v tej vročini kar razganja. Glih kar je odcvetelo veliko cvetov, pa že poganja nove popke. Pa tudi grm je tako pognal, da ne vem, če ga ne bi vzgajala kot nizko vzpenjalko. Na najhujšem soncu ima lepe temne liste in je ena redkih mojih vrtnic, ki jih ni napadla nobena golazen ne bolezen (trkam ).Je pa Munstead wood čisto mrknil v tej vročini in nič ne kaže, da bo kmalu spet pocvital.
Falstaff je pri meni rabil cele tri sezone, da se je letos končno pokazal v pravi luči. Do letos je imel dva neugledna odganjka, skoraj brez cvetja, zdaj pa se je oblikoval lep grmiček, visok cca 120 cm in v največji vročini in suši bil v cvetju. Enako sem bila sredi poletja navdušena tudi nad Othellom.
Nekatere angležinje res potrebujejo par sezon da se prebudijo
Nekatere angležinje res potrebujejo par sezon da se prebudijo