Daniel R je napisal/a: |
Vas seveda čevelj žuli tu, da sodelujem na obeh forumih. In več ali manj je to kamen spotike, ker če pa sem še na drugem forumu potem pa sigurno nimam dobrih namenov in bom pridobljene informacije uporabil za svetovno dominacijo Res ste smešni s svojimi teorijami zarote. Kaj pa lahko naredim s seznamom nečednega? Če se tisti, ki ga imam na seznamu odloči da mi ne bo dal cepiča, kaj lahko po vašem naredim? Ajde na plano s teorijami zarote. Imam pravico urejati stvari kakorkoli mi paše, da pa mi urejanje očitajo tisti, ki si z mano niso izmenjali niti ZS-ja je pa res neumno (od njih). |
Ne, mene čevelj ne žuli pri tem, da sodeluješ na obeh forumih, žuli me v toliko, da nas imaš - in to ene in druge - za tako nepomembne, da nam ne privoščiš niti osebnega zapisa.
Uporabljaš nas na enak način kot si zapisal, da uporabljaš internet, neosebno in brezobzirno. Toliko kolikor tebi služi in da je zate, kaj je pa z ostalimi te pa prav malo briga. Torej vzemi, izkoristi in zavrzi.
Instrumentalizem na polno.
Bolj kot te berem, bolj razumem, kaj je zadnjič metuljc mislila s tisto pesmico. Čeprav ji nisem dala prav, po tvojih današnjih besedah čutim, da je imela prav in da je zadela žebljico na glavico in to na polno.
S seznamom seveda ne moreš narediti ničesar nečednega boš pa naredil z njim točno to kar si že z ostalim.
Porabil zase. Izključno.
Forum ni namenjen tvojim osebnim potrebam ampak deljenju znanja. In ne, nimaš ga pravice uporabljati za zadovoljevanje svojih potreb po nabiralništvu oz. že dobesednem obiranju članov.
Tako na forumu kot v življenju imaš najprej dolžnosti in šele potem pravice!_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...