Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med vinogradi

Moderator: Melona

doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Zelo, zelo lepo, Tagetes. Si razsvetlila te mrzle dni, ko vsi čakamo na pomlad. Trigintipetala je veličastna.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Tagetes živio, če bi bilo še malo sivke bi panorama bila popolnoma "francoska". zelo lepo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Uauuu, zelo lepo, še zlasti v teh dneh, ko je zunaj zima. Pa res dobro, da so bile slike shranjene in si jih lahko obnovila. Čudovito very happy
Tagetes

Odgovor Napisal/-a Tagetes »

voda je napisal/a:
Tagetes živio, če bi bilo še malo sivke bi panorama bila popolnoma "francoska". zelo lepo. lpvoda

Tudi sivka je, vendar na drugem delu- malo skriti vrt in je na posnetku ni videti.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Prekrasne vrtnice imaš, in to na zelo lepem koščku Vipavske. Papa Meilland je videti nekaj posebnega. Mme. Isaac Pereire imajo sosedje - njen vonj je opojen. Kaže, da sem tudi jaz podedovala Viva la France (malo ugibam, ta čajevka je pri meni že prastara in cveti vse leto, še januarja je bil kakšen popek.
Tagetes

Odgovor Napisal/-a Tagetes »

MijaLan je napisal/a:
Prekrasne vrtnice imaš, in to na zelo lepem koščku Vipavske. Papa Meilland je videti nekaj posebnega. Mme. Isaac Pereire imajo sosedje - njen vonj je opojen. Kaže, da sem tudi jaz podedovala Viva la France (malo ugibam, ta čajevka je pri meni že prastara in cveti vse leto, še januarja je bil kakšen popek.

Majhen popravek iz zemljepisa. Moj vrt ni na Vipavskem, pač pa na Bizeljskem. Za La France pa težko rečem. Če je rožnata, potem je res La France, za Vive La France pa Help me Find pove, da je rdeča.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Tegates kjerkoli že je je krasen in prav skomine vzbujajoč v tem mrzlem februarju Laughing_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Prekrasno, Tagetes! Lepo, da si nas razveselila s prečudovitimi cvetovi in da ti je uspelo obnoviti tudi stare fotografije! up
Mirosa

Odgovor Napisal/-a Mirosa »

Prelepa rožna ograja. Trigintipetala je zavidljivo razkošna, Papa Meilland je pa zame ena tistih vrtnic, na katere se nanaša besedilo popevke "Žametne vrtnice...".
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Joj, Tagetes, oprosti, da sem te tako "preselila"!

Rolling Eyes
Odgovori