google street view
-
http://www.instantstreetview.com/2kue6jz3p0nmtz48nzmqz6n
_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
-
K nam niso zašli pa se ne sekiramo, je kar v redu tako. Je pa zanimivo pogledati določene kraje kako so lepo urejeni ali pa zanemarjeni.
Pa praktično se mi zdi, ko sva šla z mojo najdražjo poleti na potepanje sva vasico Slunj videla prej na internetu pa nam je bila všeč in sva šla še v živo pogledat _________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Pa praktično se mi zdi, ko sva šla z mojo najdražjo poleti na potepanje sva vasico Slunj videla prej na internetu pa nam je bila všeč in sva šla še v živo pogledat _________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
mfranc, imaš morda Window7 ? S tam gre zlahka. V Start meniju je možnost Izrezki, ki ti pomagajo izrezek na ekranu spremeniti v sliko.
Tako je meni hči nalimala tisto fotko od ogledala. Sama na starih sem se pa matrala tako, da sem kopirala Print screen in potem s pomočjo Paint-a očistila in prilepila na podlago ene od že obstoječih.
Pa vidim, da je Irenci tudi ratala fajn fotka. Bo še ona povedala, kako.
PS. ko odpove vse drugo, gre pa s fotoaparatom .
Tako je meni hči nalimala tisto fotko od ogledala. Sama na starih sem se pa matrala tako, da sem kopirala Print screen in potem s pomočjo Paint-a očistila in prilepila na podlago ene od že obstoječih.
Pa vidim, da je Irenci tudi ratala fajn fotka. Bo še ona povedala, kako.
PS. ko odpove vse drugo, gre pa s fotoaparatom .