Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kaj, kdaj, kako sejati?

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Še dobro, da je tale tema oživela, da ne bom pozabila sejati čilije, paprik, jajčevcev,... Jutri je še dan za plod, a najbrž še ne bom, bom počakala na 2. februar. Lani sem rdeč rocoto sejala zelo zgodaj, pa je vseeno dozorel zelo pozno. Večino plodov sem morala potrgati in zoreti notri. Pa mrzlo vreme se zadnja leta zavleče v maj in večje sadike je teže prestavljati na toplo.
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Tudi jaz bom letos sejal čilije in paprike v februarju. In upam, da manj kot lani Embarassed Glede na trenutno vreme, se tudi letos obeta podoben maj kot lani.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

A lahko, prosim, nehate s tem pesimizmom ?!
Ne klicat hudiča !
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Saj ga ne, AB. Wink To je le upoštevanje preteklih izkušenj. Very Happy
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Jaz tudi pričakujem mrzel april. Celo še kak sneg. 😂
Ampak, ker lani nisem mogla pravočasno notri sejat in sem imela sploh hecno sezono, sem letos neučakana (in tega se zavedam). 😊
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

AB: optimistično pričakujem najboljše vremenske razmere, a se potihoma vseeno pripravljam na najslabše.Tako so nas svojčas učili na tečajih NNNP (nič nas ne sme presenetiti Wink).

Močno me že srbijo prsti, komaj čakam na februar. Da si dam malo duška, sem šla presadit dve sobni rastlini. Embarassed
Odgovori