Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
ROŽNIK SREČNIKOV
Moderator: Melona
Kljub dežju se letos vrtnice dobesedno bohotijo, barve so zares lepe. žive. Zaenkrat so dokaj zdrave, čeprav me je čas prehitel in jih nisem nič špricala. Uši so sicer prisotne, a jih obiram kar ročno, sem ter tja se pojavlja nekaj črne plesni, bomo videli, kaj bo poleti. Verjetno pa so tudi kar malo pregoste, saj so bile moje oči ob prebiranju foruma ves čas na preži, kaj bi še posadila....
Graham Thomas
Crown PrincessMargareta
A Shropshire lad
V dveh letih je Ghislaine de Feligonde tako visoka
,
Neznana od Dolinška iz MB Izredno trdoživa, saj raste v nemogočih razmerah med koreninami borovca
,
Duftwalk in Papa Mailand - obe zelooo dišeči
,
Še moj ,,modri kotiček,,
,
Port Sunlight - se mi zdi, da ima zelo trpežen cvet glede na dež in veter[/img]
Graham Thomas
Crown PrincessMargareta
A Shropshire lad
V dveh letih je Ghislaine de Feligonde tako visoka
,
Neznana od Dolinška iz MB Izredno trdoživa, saj raste v nemogočih razmerah med koreninami borovca
,
Duftwalk in Papa Mailand - obe zelooo dišeči
,
Še moj ,,modri kotiček,,
,
Port Sunlight - se mi zdi, da ima zelo trpežen cvet glede na dež in veter[/img]
Vročina, vročina, pa jo imamo. Meni in mojim vrtnicam je bolj všeč temperatura okrog 25°, tole pa je kar posmodilo nekatere vrtnice - škoda, pa tako lepo je dišal Papa Meiland.
Prilagam še nekaj fotografij, ki sem jih naredila v jutranjih urah - se mi zdi, da je zjutraj in ko se mrači, vrt najlepši.
,
[img][/img]
Prilagam še nekaj fotografij, ki sem jih naredila v jutranjih urah - se mi zdi, da je zjutraj in ko se mrači, vrt najlepši.
,
[img][/img]