Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Charles Darwin je zacvetel. No, danes ima že več cvetov. Diši lepo, žal pa vonja ne morem direktno primerjati z Golden Celebration, ki mi je padla v oči v Tivoliju.

Tudi Pink Grotendorst že cveti.

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

kako zdravi sta! In lepi._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Plamenka

Zaenkrat so glavni problem uši. Pa angležinje imajo prve veje šibke in nekatere ležijo na tleh in seveda tudi cvetovi. Nekaj sem jih privezala. Upam, da bodo naslednje veje zrasle močnejše.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Pink Grootendorst je šik, mogoče res ne bi bilo slabo imeti zbirko vseh treh barvnih nians...
Uporabniški avatar
Plamenka

Ja, lušna je. Še bela mi manjka. Mi je pa Pink bolj všeč od rdeče.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Lepe so. Grootendorst obstaja še četrta inačica, botanična Grootendorst Supreme.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Lepe Very Happy ,kako se obnaša Masquerade,ali dolgo drži cvet in se poteguje v višino?Meni je tudi všeč Laughing
Uporabniški avatar
Plamenka

TANJA TT je napisal/a:
Lepe Very Happy ,kako se obnaša Masquerade,ali dolgo drži cvet in se poteguje v višino?Meni je tudi všeč Laughing

Doli, zanimivo, kar štiri Grootendorst. Wink

TANJA TT, taka je trenutno Masquerade. Cvetov ima precej, držijo kakih 5-6 dni. Vendar zaenkrat nič ne poganja v višino. Dve sveži vejici s popki ima trenutno, drugega ne. Upam, da je res vzpenjalka.

Tole je pa prvi cvet Summer Song. Prve vejice so tanke in sem jih morala privezati, pognalo pa je močno steblo v višini 120cm. Če le ni divjak, potem bo lepa, močna rastlina.

TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

'Masquerade je res tudi floribunda,višja od 90cm, piše na HMF,upajmo, da je tvoja ta prava Laughing ,če ne, bo treba nadomestilo Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka

Ja, pa Baby Masquerade tudi obstaja. Floribunde in Baby Masquerade tam, kjer sem jo kupila, niso imeli v ponudbi. Samo vzpenjalko, ki naj bi dosegla višino 5,5m.
No, bomo videli, kaj bo. Wink Wink
Odgovori