Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Charles Darwin je zacvetel. No, danes ima že več cvetov. Diši lepo, žal pa vonja ne morem direktno primerjati z Golden Celebration, ki mi je padla v oči v Tivoliju.
Zaenkrat so glavni problem uši. Pa angležinje imajo prve veje šibke in nekatere ležijo na tleh in seveda tudi cvetovi. Nekaj sem jih privezala. Upam, da bodo naslednje veje zrasle močnejše.
Lepe ,kako se obnaša Masquerade,ali dolgo drži cvet in se poteguje v višino?Meni je tudi všeč
Doli, zanimivo, kar štiri Grootendorst.
TANJA TT, taka je trenutno Masquerade. Cvetov ima precej, držijo kakih 5-6 dni. Vendar zaenkrat nič ne poganja v višino. Dve sveži vejici s popki ima trenutno, drugega ne. Upam, da je res vzpenjalka.
Tole je pa prvi cvet Summer Song. Prve vejice so tanke in sem jih morala privezati, pognalo pa je močno steblo v višini 120cm. Če le ni divjak, potem bo lepa, močna rastlina.
Ja, pa Baby Masquerade tudi obstaja. Floribunde in Baby Masquerade tam, kjer sem jo kupila, niso imeli v ponudbi. Samo vzpenjalko, ki naj bi dosegla višino 5,5m. No, bomo videli, kaj bo.