Skupno naročilo - Petrović, jesen 2014

Odgovori
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Seznama mi še ni uspelo izboljšati, sporočam pa, da so vse do sedaj naročene vrtnice potrjene.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

jupi za La Mortolo!!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
irenakk

Sem videla na HMF, da lahko zraste v pravo drevo. Kakšen prostor si ji ti namenila - kje bo kraljevala?
bobolino

spodaj pod parcelo imamo do soseda brežino, široko 32 metrov. Meja gre po polovici brežine, naša stran je ukročena s kostanjevimi piloti v višini 2m. In po teh pilotih bom spustila to glomazno vrtnico, da jo ozeleni. Ob priliki poslikam._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
irenakk

Odlično! Komaj čakam, da to vidim.
bobolino

imam kar rešpekt, glede na to, da je edina. bi morala Petroviča povprašati, kako in kaj._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Bobolino, obdrži naročilo. Če si ti premisliš, jo vzamem jaz Laughing ! Bi rabila eno orjaško._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
irenakk

Kaj pa Bobbie James?
bobolino

oh, seveda obdržim naročilo. Poizvedovanje o tej vrtnici me je pripeljalo še v nekaj virtualnih vrtov, ki bi si jih želela nekoč ogledati!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Seveda, Irena, piši zame Bobyja. Hvala!
Torej naročam:

Bobbie James 1x_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Odgovori