Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Maglia Rosa

Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Tudi jaz je še nisem gojil, pa ste me zdražili ...
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Dobite, pogledam če je še kje kakšen kapitalen plod.

Pa hči mi je poslala nekaj vrečk semen; naročala jih je celo pomlad. Pa večkrat jih je naročala, ker so povsod zamujali z dobavo; ko jih ni več rabila, so jo semenarji "zasuli" s semeni Shocked Laughing

Pa spomnite me še na tole, moja memorija je čisto naluknjana .... Embarassed_________________mfranc
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bova imela z AB v mislih tvojo obljubo. Exclamation
mfranc

Zmæjnjenu! Very Happy_________________mfranc
mfranc

Maglio sem že zdavnaj poslal v DSO, pa se ne da Wink . Tole je že tretji nabirek, odkar sem jih upokojil. Izgleda da je res trpežna sorta, ki dela do mraza.

Ampak zdaj so grmi res bogi, še kakšne dve pesti oberem v nekaj dnevih, potem gre v rjavo kanto._________________mfranc
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ja tale Maglia Rossa je res fantastičen, pri meni na vrtu že tretje leto, vsako leto več sadik - letos 9. Nekoliko mu letos že diha za vrat tudi Blusch, ker je prav tako izredno okusen, noro roden in dokaj zdrav. Letos nobenega paradižnika nisem škropila ne zunaj ne znotraj z ničemer, pa je bila letina res obilna._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori