Stran 3 od 6
Objavljeno: Sr Jul 20, 2016 5:11 pm
Napisal/-a juglans
Ali govorimo o enaki zadevi? Kako ni zanič, šnopc pa česen, ueeeek, .... bežim, me kar stresa, .... uhh.
Ti dve stvari sta enako nekompatibilni, kot recimo čebulna torta. Jezuskristus, če ni čebulo riniti v torto smrtni greh pa nič ne maram. Isto je s česnom v šnopcu.
Naj vam koristi, magari še tisto zdraven, čemur se sam odpovedujem.
Saj razumete šaljivost resnega komentarja.
Objavljeno: Sr Jul 20, 2016 11:37 pm
Napisal/-a MARIJAV
Hi, Juglans, saj česnovo tinkturo se ne pije po štamperlih ampak po kapljicah. Ga ni boljšega zdravila za holesterol v red spravit kot ta tinktura! Pa saj veš, da zdravila običajno niso okusna. _________________Živeti na podeželju je najlepše!
Objavljeno: Če Jul 21, 2016 12:38 am
Napisal/-a metuljc
Brbr, se lahko še jaz pritaknem? Poplačam s čim drugim................
Objavljeno: Če Jul 21, 2016 8:45 am
Napisal/-a brbr
matuljc, te imam v mislih...
Roko na srce, okus res ni božanski, odvraten pa tudi ne. In tistih 10-15 kapljic, ki se jih použije naenkrat, tudi ni kakšna velika doza._________________naredimo svet lepši
Objavljeno: So Jul 30, 2016 9:52 pm
Napisal/-a muha
brbr: lahko dam česen, ki je komaj pobran, ali je bolje, da se nekaj dni suši?
Nosiš steklenico ponoči noter, ali jo v tem toplem vremenu pustiš kar zunaj?
Objavljeno: Ne Jul 31, 2016 2:46 pm
Napisal/-a brbr
Jaz sem naredila iz svežega česna. Steklenico puščam čez noč zunaj._________________naredimo svet lepši
Objavljeno: Ne Jul 31, 2016 3:23 pm
Napisal/-a muha
Hvala! Še danes ga bom nastavila.
Objavljeno: Po Avg 01, 2016 7:35 pm
Napisal/-a brbr
Muha, ni dvoma, da ti uspe in upam, da ti bo čez leto dobro služil (seveda ti pa želim, da ga sploh ne boš potrebovala)_________________naredimo svet lepši
Objavljeno: Če Jul 13, 2017 2:22 pm
Napisal/-a brbr
Leto je naokoli.... Pravi čas, da pomislimo na bakterije, viruse in druge nepridiprave._________________naredimo svet lepši
Objavljeno: Ne Jul 26, 2020 9:44 pm
Napisal/-a muha
Spet je čas za tinkturo.
Najbrž je dobro, da se pobran česen dodobra posuši, preden ga uporabimo?