Zaljubila sem se v tele rožice . Mi lahko kdo pove, kako jim je ime? Seme je bilo v neki Hoferjevi mešanici, na koncu so se obdržale samo te - pobrala sem jih v vsej njihovi lepoti zadnji dan pred snegom, 20. novembra.
In do danes sem jih imela v vazi, odprlo se je še ogromno popkov. Čudovite rožice!!
Res bi jih rada posejala tudi drugo leto.
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Orhy, v bistvu ni nobena dozorela, da bi bilo kaj semena. Vsaj ne za nabrati. Iz ene glavice sem jih prejle malo bezala, a so še zelena. Ne vem, če je to v redu . Najbrž bom drugo leto kar kupila seme, če se ne bodo same zasejale._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Muha, hvala za link! Ga nisem znala sama najti ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
copatka, če semena niso dozorela, se ne bodo sama zasejala. Čudno pa se mi zdi, da so tako pozne, ali si jih sejala pozno ? Za mene se ne sekiraj, če jih bom kje videla, jih bom kupila. nostalgíja na mlada leta _________________