Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rastlinjaki - posebne ponudbe

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Imel ga je sovaščan. Ker je bilo pod obokom res prevroče, je na čelnih stranicah čisto pod vrhom na vsaki strani izrezal loputico in jo po potrebi pripel navzgor.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Ja, okna so zelo nizko, zgoraj je praktično meter prostora, kjer se lahko naredi klobuk pregretega zraka. Treba bo nekaj dodati oziroma odvzeti. Na primer izrežemo kvadrat iz folije in zalepimo čez fasadno mrežico.
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Znanec je na obeh koncih zgoraj izrezal okenci. Eno je prelepil z mrežico, na drugo pa montiral ventilator na sončni pogon.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Mene pa zanima ta ventilator... lahko kaj poveš o njem ali ga poslikaš?

Imam rastlinjak in bi ga rabila... uf...

Lepo bodimo, Mil
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Ventilator od računalnika in eno 12v sončno celico.
Tako sem imel jaz da je malo pihalo._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Hvala za razlago. Sedaj potrebujem le še mojstra, da to sestavi.

Lepo bodimo, Mil
Odgovori