Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Vile za prezračevanje zemlje
figula. Ti jih zavidam, upam, da ti dobro služijo. Je kdo zasledil take prezraćevalne vile kje na tržišču v Sloveniji? https://youtu.be/tnqBf6sf2x8?t=11m57s
Po molje ti jih naredi vsak kovač, ki dela izdelke, kot so grablje, motike,....
Recimo tukaj, tebi še kar blizu na Jagnjenici.
Recimo tukaj, tebi še kar blizu na Jagnjenici.
Zuf, nahecaj kravzlja. Če ne bo skoval, bo pa zvaril. Mala malica zanj . In če s tem najde še tržno nišo
Mimogrede: Leclerc ima spet v prospektu štirirogeljni rahljalnik. Za manj kot 6 €. Bom šla pogledat, kako izgleda in če bi se ga dalo pred uporabo kaj ojačati, ker za to ceno kaj trajnega ne morem pričakovati. Da bi pa vsako leto kupovala novega in večala kup smeti, mi ravno ni.
Mimogrede: Leclerc ima spet v prospektu štirirogeljni rahljalnik. Za manj kot 6 €. Bom šla pogledat, kako izgleda in če bi se ga dalo pred uporabo kaj ojačati, ker za to ceno kaj trajnega ne morem pričakovati. Da bi pa vsako leto kupovala novega in večala kup smeti, mi ravno ni.
muha je napisal/a: |
Mimogrede: Leclerc ima spet v prospektu štirirogeljni rahljalnik. Za manj kot 6 €. Bom šla pogledat, kako izgleda in če bi se ga dalo pred uporabo kaj ojačati, ker za to ceno kaj trajnega ne morem pričakovati. Da bi pa vsako leto kupovala novega in večala kup smeti, mi ravno ni. |
Kupila in je izgledalo kar v redu. Danes sem hotela zrahljat zemljo okrog šopa plevela na malo bolj zbiti zemlji. Zapičim, zavrtim kolikor je šlo in ... v roki mi je ostalo držalo, rogljev pa zemljica ni hotela izpustiti . Šibki člen je pločevina, na katero so privarjeni roglji. Če nimate pri roki majstra, ki bi to znal popraviti, ne kupujte.
Sem pa s tem taistim rahljalnikom poprej že elegantno zrahljala zemljo okrog česna, kjer ni bila zbita.
Vile za rahljanje zemlje
pohano je napisal/a: |
Lep pozdrav 26.3. je bil v oddaji Na vrtu prispevek s Trajčetom Nikolovskim. Tam je imel ene posebne vile za rahljanje zemlje (namesto prekopavanja gredic). od 5:11 naprej http://4d.rtvslo.si/arhiv/na-vrtu/174396343 A se da to kje v Sloveniji kupit ali je vse to "custom made" oz. lastna izdelava? Hvala za odgovor |