Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Sladkorna pesa

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tudi mene zanimajo ta semena, zate pa imam slezova, ivčk.
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Tudi jaz se priporočam za nekaj semenčkov, lp Mil
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Ivck tudi jaz si zelim par semenk. V zamenjavo lahko ponudim semena rdecega brsticnega ohrovta in rdece lobode._________________CARPE DIEM
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Tajana nisem še videla rdeči brstični ohrovt. Pa res obstaja?
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Ja res obstaja. Lani sem ga imela prvic in pustila enega za seme. Lahko tudi tebi prinesem par semenk ce zelis._________________CARPE DIEM
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Lepo prosim Tajana in hvala ti
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Semen bo več kot dovolj, takoj, ko bo kaj časa, jih razpošljem naokoli. Zdaj sem na polno zasedena, na forum pokukam žal le enkrat tedensko..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Ali je možno, da se sladkorna in rdeča pesa skrižata? Res sta mi obe cveteli v razdalji 3 metrov. Ampak shranila sem sigurno sladkorno.

Joj, prejoj - posejala sem semena sladkorne pese in ven lezejo rdeča stebelca Shocked Confused In sedaj se ne spomnim, kaj je zraslo jeseni, ko sem delala test kaljivosti butnglava

Vsem, ki sem dala semena z dobrim namenom, da je sladkorna - se globoko opravičujem - možno, da je rdeča Shocked Confused
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Da sladkorna in rdeča pesa se skrižata. Tudi z blitvo in krmno peso se lahko skriža.
Vse te rastline so navsezadnje ista vrsta Beta vulgaris.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Hvala, htf_lover. Če bi mi to padlo v betico v času njunega cvetenja, bi rdečo sigurno porezala.

Ivčk, lepo prosim, imaš še kaj zaloge semen sladkorne za nesrečno vrtnarko? Smile

Jaz pa ti lahko pošljem enga mešanca Laughing Laughing me prav zanima kako bo tole naprej rastlo Rolling Eyes
Odgovori