Stran 3 od 3
Objavljeno: So Nov 28, 2015 12:02 am
Napisal/-a forest727
Sol je naravni ojačevalnik okusa..
Objavljeno: So Nov 28, 2015 12:23 am
Napisal/-a cinija1
Hvala. Naslednji rundi bom tudi jaz dodala ščepec soli. Saj poznate to, da se učimo do smrti, pa še be.... umremo.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Objavljeno: So Nov 28, 2015 2:31 am
Napisal/-a Sanjarka Ana
Tudi jaz v skoraj vse mase za piškote dodajam sol. Ščepec. In moram reči, da so pridobili na okusu odkar počnem tako. Prej mi to nekako ni šlo v glavo: sladki piškoti -pa sol? Podobno se mi je dogodilo s kvašenim testom. Tam že več ko 10 let ne uporabljam sladkorja za "pomočnika". Recepta še nisem preizkusila, ga pa bom v kratkem. Miklavž mora nekaj speči
Objavljeno: So Nov 28, 2015 9:26 am
Napisal/-a metuljc
ja, ščepec soli v testo in precej zapečeni morajo biti, ne bledoličniki. Tako je to pri nas.