Stran 3 od 4
Objavljeno: Sr Okt 12, 2016 10:17 pm
Napisal/-a Tiana
Če pustim prekuhano mleko dolgo na sobni temperaturi postane bljak.... pri meni je vedno grenko. Ne vem, kako bi temu rekla kaj je to.
Metuljc, nisem pa v konkretnem primeru imela kontrole, priznam
Objavljeno: Sr Okt 12, 2016 10:52 pm
Napisal/-a Tiana
Zdej je najprej na vrsti kontrola.... mi je mleka zmanjkalo in moram ju3 do kmeta po novo zalogo. Pol pa še razširimo...
Objavljeno: To Okt 25, 2016 10:12 pm
Napisal/-a Tiana
Ma tale poskus mi ni usojen, najprej mi je pozabila pri kmetu mleko naliti, potem ko sem imela čilije sem mleko že porabila.... Skratka, danes sem v kuhano mleko dala peclje od paprik, ker čilijev nimam več. Zraven sem postavila še skledo z mlekom brez pecljev. Pa da vidim razliko. In potem sem seveda fotkala vse skupaj, pa se je fotič odločil, da ne bo več sodeloval. Poročam, kakša bo situacija jutri in upam, da prepričam fotič, vsaj za dve sliki.
Objavljeno: To Okt 25, 2016 10:39 pm
Napisal/-a metuljc
Hm, sumljivo je tole, Tiana, veš.
Objavljeno: To Okt 25, 2016 10:58 pm
Napisal/-a Tiana
Ja ja, sej se mi je zdelo, da mi ne boš verjela.....čakej, čakej, grem k sosedom po fotič.
Objavljeno: To Okt 25, 2016 11:11 pm
Napisal/-a Tiana
Prosim lepo:
In prosim ne se v to vtikat, da ni enaka količina mleka v obeh skledah....ker ne bom iz tega znanstvenega članka pisala.
Objavljeno: To Okt 25, 2016 11:28 pm
Napisal/-a metuljc
Dej, dej, saj se hecam, noooooooooooooooo.
Objavljeno: Sr Okt 26, 2016 1:03 am
Napisal/-a malcek
Jaz pa bom dokler ne poročaš o rezultatu takle:
Objavljeno: Sr Okt 26, 2016 9:38 pm
Napisal/-a Tiana
Tokrat je za odtenek lepše videti, kot je bilo prvič.
Popoldne, ko sem prišla s službe se še ni nič videlo, nisem pa preverjala okusa. Zdajle je pa že razlika, čeprav bi verjetno lahko pustila še malo dlje.
Upam, da se vidi tudi na sliki: