Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Abbattista
Se mi zdi , da je tole že vse skrižano. Cinija1, ima ta tvoj špičko na koncu ali je kar zaobljen, nekam predebel se zdi?
Originalnilist, tudi tvoj je nekam bledo roza, ne deluje prav.
Se mi zdi da je problem, če semena vzamemo na paradajzmaniji, saj so tam večinoma vsaj moji, kar lepo skrižani. Saj pazim, oziroma zaščitim samo nekaj tistih, katerim samena shranim. Tako da original lahko dobite pri meni.
Takle je:
Originalnilist, tudi tvoj je nekam bledo roza, ne deluje prav.
Se mi zdi da je problem, če semena vzamemo na paradajzmaniji, saj so tam večinoma vsaj moji, kar lepo skrižani. Saj pazim, oziroma zaščitim samo nekaj tistih, katerim samena shranim. Tako da original lahko dobite pri meni.
Takle je:
-
tole je res zelo rodna sorta; sploh glede na velikost plodov.
Tri etaže se debelijo, ostale navzgor so omagale. Cvetovi so v "dilemi", ali bodo odpadli, ali naredili bunkice .....
Jutri poskusim s kakšnim foliarcem, mogoče kar s Protifert LMW. Rešitev bi bila tudi dozorenje vsaj prve etaže, vendar ni še kančka barve.
Se komu že barvajo? Aye-Aye?_________________mfranc
Tri etaže se debelijo, ostale navzgor so omagale. Cvetovi so v "dilemi", ali bodo odpadli, ali naredili bunkice .....
Jutri poskusim s kakšnim foliarcem, mogoče kar s Protifert LMW. Rešitev bi bila tudi dozorenje vsaj prve etaže, vendar ni še kančka barve.
Se komu že barvajo? Aye-Aye?_________________mfranc
Namenila sem mu lep prostor v rastlinjaku,pa se nekako ni izkazal.
Na celi rastlini je bilo samo par plodov.
Naslednjo sezono ga bom dala na prosto,mogoče mu zunanji zrak bolj odgovarja._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
-
- Kraj: Domžale