Stran 3 od 3
Objavljeno: Če Nov 03, 2016 8:02 pm
Napisal/-a figula
Lahko bi bila čerimoja - če so sadeži prezoreli. Kar se pri njih zgodi zelo hitro. Nima dolge obstojnosti.
Treba jih je pojesti ko so čvrste.
Objavljeno: Pe Nov 18, 2016 10:58 pm
Napisal/-a bojanp
Kupil v Hoferju.Sadeži so precej trdi,meni zanimivega okusa,ima pa cca 15 črnih koščic.
Objavljeno: So Nov 19, 2016 8:46 am
Napisal/-a muha
Ravno včeraj sem jih tudi jaz opazila v Hoferju. Kupila jih pa nisem - naj počakajo na resnične navdušence ali radovedneže. Sama raje ostajam pri lokalnem sadju in zelenjavi. Odkar sem prebrala Čudovito črevesje, še bolj prisegam na to, ker pravijo, da nosimo v sebi večinoma le takšne bakterije za učinkovito predelavo hrane, ki so prilagojene hrani, kakršno so jedli že naši predniki
Objavljeno: Ne Nov 20, 2016 7:34 pm
Napisal/-a figula
Sem še jaz kupila dve včeraj. Res so trde .
Najbolje je počakati 1 dan, se omehčajo in izboljšajo okus. Več kot en dan ni treba čakati, premehke so zanič.
Muha, saj ni vse v učinkoviti predelavi, včasih je prijetno poskusiti nekaj novega in uživati v nenavadnih kombinacijah okusov .