Srečanje ob kavici - torek, 7. marec 2017
-
-
figula je napisal/a: | ||
Novinka, tole je izjava meseca !! sem se od srca nasmejala - tudi sama sebi, sem tudi jaz izgubila nekaj vrečic ... Aja, pridem/prideva |
Oh, smo da nisem edina Sicer se trenutno zgovarjam na selitev, a prav komot se mi to zgodi tudi brez "razloga"
Imam pa sedaj dva dni dopust, tako da morda še kaj "odkrijem".
-
-
Tiana, hvala za Opalko, a sem jo že prej dobila, posejala in je že zunaj... Za Black Cherry me je že Plameka prehitela, a ti ga lahko prinesem tudi jaz. lastno seme. Dobro kalilo.
Mi pa ni kalila Matina . Ne vem, zakaj. Imam kdo kakšno seme viška, da posejem še enkrat?
Še vedno imam belo bosansko bučo. bi jo razkosala in prinesla, če bi kdo jedel.
Prinesem lahko tudi semena zelenih bučk (cuket), domače seme. Ker pa kar daleč naokoli noben ne vrtnari, sem prepričana, da seme ni skrižano.
Nabralo se mi je nekaj rokovnikov iz preteklih let. Take jaz uporabljam za vodenje vrtnarskega dnevnika. Če bi kdo želel, naj pove._________________naredimo svet lepši
Mi pa ni kalila Matina . Ne vem, zakaj. Imam kdo kakšno seme viška, da posejem še enkrat?
Še vedno imam belo bosansko bučo. bi jo razkosala in prinesla, če bi kdo jedel.
Prinesem lahko tudi semena zelenih bučk (cuket), domače seme. Ker pa kar daleč naokoli noben ne vrtnari, sem prepričana, da seme ni skrižano.
Nabralo se mi je nekaj rokovnikov iz preteklih let. Take jaz uporabljam za vodenje vrtnarskega dnevnika. Če bi kdo želel, naj pove._________________naredimo svet lepši