Srečanje ob kavici - 6. rožnik (junij) 2017
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
-
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
-
Pridem, itak!
Priporocam se za sadike kozmeje, ognjica, blitve in ce je tudi kaksno sadiko solate.
Ce koga zanima lahko prinesem za potaknit cesnjevec Tomaccio - pac bi ulomila eno "vejo". Zaenkrat bi to lahko prinesla za enega.
Lahko prinesem maline - se ne olesenele sadike - so rdece, zelo okusne, rodijo dobro, sirijo se kot hudic 😃 Saj vem, da ni pravi cas za sajenje, ampak ta rec se sprime kadarkoli.
Lahko prinesem tudi seme drobnjaka ali kako sadiko - je pa pravkar odcvetel.
Lahko prinesem kako vejo zajblja - lepo se mi je razrasel.
Ce bo lipa ze cvetela lahko prinesem kako vejo za obtrgavat. Ne vem, kaka je situacija, sem pa v LJ vidla, da zacenja cveteti.
Ce se se kaj spomnim, napisem.
Priporocam se za sadike kozmeje, ognjica, blitve in ce je tudi kaksno sadiko solate.
Ce koga zanima lahko prinesem za potaknit cesnjevec Tomaccio - pac bi ulomila eno "vejo". Zaenkrat bi to lahko prinesla za enega.
Lahko prinesem maline - se ne olesenele sadike - so rdece, zelo okusne, rodijo dobro, sirijo se kot hudic 😃 Saj vem, da ni pravi cas za sajenje, ampak ta rec se sprime kadarkoli.
Lahko prinesem tudi seme drobnjaka ali kako sadiko - je pa pravkar odcvetel.
Lahko prinesem kako vejo zajblja - lepo se mi je razrasel.
Ce bo lipa ze cvetela lahko prinesem kako vejo za obtrgavat. Ne vem, kaka je situacija, sem pa v LJ vidla, da zacenja cveteti.
Ce se se kaj spomnim, napisem.
-
Pozdrav
Novinka, tebi in tudi drugim, lahko prinesem sadike- ognjič, kosmeje, tagetes, borago, solato, šetraj...
Če bo še kaj lepo za videt, napišem kasneje.
Sem pa navdušena nad rastlinami, Carice so....so se vse krasno obrasle po toči- sem jih nekaj dni s čaji poškropila, morda jih je to ojačalo in vzpodbudilo.
Celo brokoli, ki je imel res samo steblo, je naredil lepo listje... upam tudi na cvet kasneje...
Lepo bodimo, Mil
Novinka, tebi in tudi drugim, lahko prinesem sadike- ognjič, kosmeje, tagetes, borago, solato, šetraj...
Če bo še kaj lepo za videt, napišem kasneje.
Sem pa navdušena nad rastlinami, Carice so....so se vse krasno obrasle po toči- sem jih nekaj dni s čaji poškropila, morda jih je to ojačalo in vzpodbudilo.
Celo brokoli, ki je imel res samo steblo, je naredil lepo listje... upam tudi na cvet kasneje...
Lepo bodimo, Mil
-
Prideva tudi midva z možem. Prinesem 4 sadike Maglia Rosso kar sem že obljubila, imam pa še nekaj prekrasnih sadik rumenih in oranžnih paprik - po dve v enem lončku, če je komu sesula toča ima prednost. Pa zelene cukete, jedilne kumare, Penis čili...., 4 sadike paradižnika češnjevca Apero..._________________Živeti na podeželju je najlepše!