Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Dark Galaxy
-
- Kraj: Domžale
Če je še dober,nujno shrani seme!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
plamenka, hvala ti za skrb, ampak definitvo je dark galaxy.
samo fotke niso najboljše, to pa zato, ker je meni pač najbolj fascinanten zgornji črn rob in tista prekrasna oblika, ko odtrgaš pecelj.
Da o res bogatem okusu ne govorim.
tole je fotka parih odtrganih nezrelih in dozorjenih na pultu v časopisnem papirju - zvezdice oz. lisice, ki so eden od znakov te vrste, se lepo vidijo, na rastlini dozorjeni pa so imeli še lepše in več.
tako da - brez skrbi, ne bo nereda v gartlc škatli .
je pa tako, kot sem zapisala - na mojem vrtu dozori zelo pozno.
samo fotke niso najboljše, to pa zato, ker je meni pač najbolj fascinanten zgornji črn rob in tista prekrasna oblika, ko odtrgaš pecelj.
Da o res bogatem okusu ne govorim.
tole je fotka parih odtrganih nezrelih in dozorjenih na pultu v časopisnem papirju - zvezdice oz. lisice, ki so eden od znakov te vrste, se lepo vidijo, na rastlini dozorjeni pa so imeli še lepše in več.
tako da - brez skrbi, ne bo nereda v gartlc škatli .
je pa tako, kot sem zapisala - na mojem vrtu dozori zelo pozno.
-
- Kraj: Domžale