Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Dahlia - dalija, regina

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Si vprašala, kje so jo nabavili?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Takrat ni bilo nikogar doma, bom pa še hodila tam okrog, po dopustih._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

robert

robert

robert

nekaj grmičkov dalij

Nazadnje urejal/a robert 23 Dec 2014 12:33; skupaj popravljeno 1 krat
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Kakšne lepe barve dalij imaš! Posebno tretja od zgoraj me je očarala!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kako so lepe! Moje so letos pozne, pa mogoče preveč v senci, ker je letos stalno bolj oblačno.
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Kako pestra izbira dalij. Sem kr malo "fouš" ko tako lepo delajo. Meni le redko uspe ohranit gomolje preko zime.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tudi jaz lahko samo zaploskam! Zelo redoljuben moraš biti pri pobiranju in shranjevanju čez zimo, jaz sem se doslej slabo izkazala pri tem, običajno sem kaj pozabila zunaj ali pa mi je čez zimo prišlo preč. Lepe dalije imaš, poleg mnogoterih rož.
Odgovori