GARTLC ŠKATLA S SEMENI

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

notranjka: super. Upam, da pride že jutri, da jih bom takoj lahko odnesla na srečanje.

Če pa ti kaj iščeš, napiši prosim, bom pobrskala po škatli morda je kaj od tega notri.
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Bom napisala,če bom kaj iskala,hvala._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

notranjka: semena so prispela Very Happy . Še danes bodo dodana v škatlo.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Z mano so šle dolge kumare od brbr, oranžna kozmeja,limonska nepeta in tagetes minuta, vsakega semen je bilo po malo. Donirala nisam nič ker sem prišla neplansko, naslednjič se oddolžim.Hvala vsem donatorkam in Muhici seveda.
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Moj prispevek v Gartlc škatlo, prinesem 19. februarja.

- čili Habanero, rdeč (zaščiten, 2018)
- buča Hokaido (zaščitena, 2018)
- buča maslenka (zaščitena, 2018)
- muškatna buča (zaščitena, 2018)
- rdeča zvonasta paprika, verjetno California Wonder (zaščitena, 2018)
- koruza pokovka (nezaščitena, 2018)

Žal imam trenutno bolj majhne količine, ker nisem vedela, da to sploh obstaja, bo pa gotovo vsak nekaj dobil. Smile Priporočam se za fižol Trionfo Viloletto in toskanski ohrovt.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Škatla bo na klepetu, vrečke, žličke, svinčniki, papir so, le brskati bo treba in boš vzela, kar te bo zanimalo. Wink
Tudi manjših količin smo veseli, saj posameznik vzame le po nekaj semen.
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Češnca jaz prinesem toskanski ohrovt za nekaj semen hokaido buče.
Pridem na srečanje.

Hvala Ana
češnca

Odgovor Napisal/-a češnca »

Razmišljala sem, kako bi lahko "nadgradili" Gartlc škatlo...in predlagam naslednji sistem. V Google Docs se odpre tri razpredelnice z naslovi Rože, Zelenjava in Zelišča/Sadje. V vsakem dokumentu se opre zavihke Paradižnik, Bučevke, Čili ipd in vpiše semena, ki so v škatli, s štirimi informacijami iz začetka te teme (ime, leto, pridelovalec in zaščitena/nezaščitena) + približna količina (št. semen, koliko g, velikost vrečke..) in latinsko ime, če je znano.

Povezava do datoteke je objavljena v tej temi, do katere imamo dostop člani. Do datoteke lahko dostopajo vsi, ki kliknejo na povezavo, možno pa jo je tudi naložiti na računalnik, telefon, naložiti bazo na svoj Google Drive, uporabiti iskalnik, dodajati opombe, napisati, česa je zmanjkalo, pogledati, kdo je imel seme in mu poslati ZS če je še kaj ostalo v špajzi.. Ker se vsebina nenehno spreminja, bi pravico do urejanja dobili moderatorji, tisti, ki pogosto prinašajo semena in ostali zainteresirani. Ker imajo v K8 internet, lahko kaj popravimo/vnesemo tudi na tudi na rednih srečanjh na tulifonih.

Da ne bom samo rekla/kazala, sem pripravljena odpreti in vnesti podatke v bazo za zelenjavo. O zeliščih imam bolj manj znanja, o rožah pa sploh ne. Laughing

Skratka, predlog je v razpravi, prosim posredujte svoje predloge, mnenja, vprašanja...
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Preveč dela, po moje. Doslej je šlo kar v redu.
Nimam nič proti, če kdo prevzame obveznost evidentiranja, mislim pa, da moderatorjem tega ne moremo naložiti._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Nazadnje urejal/a lpmami 20 Feb 2019 22:43; skupaj popravljeno 1 krat
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Lpmami se pridruzujem tvojemu mnenju. To je prevec dela za premalo ucinka. Na kavici pa je aploh nemogoce, da bi nekdo belezil kdo je kaj vzel in kdo je kaj dodal. Klepetat in brskat po skatli je ok. Zato mislim, da tako kot je bilo do sedaj, je cisto ok. Kaj vec pa ne gre. To je moje mnenje._________________CARPE DIEM
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”