Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2021 14.8.2021, Orehovica pri Šentjerneju

Odgovori
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

TIANA, zdaj, ko vem, da lahko in kam, bi tudi jaz eno aloo, če je še.

Paradižnikov ne bom nosila, moji so čisto navadni, imate drugi lepše. Bom pa nekaj spekla._________________Naj raste
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Tajci, je še, z veseljem prinesem.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Kako smo kaj, dragi paradjzarji? Se nam bo uspelo dobiti? Nekaj se nas kaže, bi bila vesela, da se še ostali prijavite, da vem okvirno koliko nas bo... Wink
pogrešam še par najbolj zagnanih paradajzarjev ;)_________________sonček je in .....
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Tokratno srečanje bom moral s težkim srcem izpustiti. Kljub neurju včeraj in dvakrat prej kar nekaj sort lepo dozoreva. Skuhana je prva runda mezge, jemo ga na polno in res bi se z veseljem podal v Šentjernej z svojo sortno zbirko.
"Paradajz druščini" želim srečno pot, obilo veselega druženja in krasnih okušanj.
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Tudi mi bomo letos "špricali" paradajzmanijo zaradi družinskega praznovanja.
LPmami, otroci ti prepuščajo bazen, da boš lahko solo plavala. Laughing
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Uh, Paradajzmanijo sem že odpisala, ker v prejšnji temi ni bilo odziva. Danes mi je pisala Dašabina, a naslov ZS-ja je bil tak, da sem mislila, da bo kaj v Ljubljani - pa še na telefonu sem bila takrat. Šele kasneje, ko sem bila za računalnikom, sem ugotovila, da je že od 25.7. odprto za prijave.
Žal moram za letos opravičiti svojo udeležbo, čeprav bi se res rada srečala z vami. Lepo se imejte, no, saj v to ne dvomim. Wink
dašabina

ajoj, tole je bil pa šok Wink no ja, bomo nekako speljali kljub okrnjeni sestavi...
mogoče pa od neudeležencev "nafehtamo" po kakšen plod, da bomo imeli zastopane vse barve Laughing Laughing

napišite malo, kaj lahko prinesete...
jaz imam

Maglia Rosa
Datterino
San Marzano
Šentjernejčan
Zapotec
Sakura F1
enga rumenega od Muhe (moram ime najti)

aah, SKORAJ sama rdečina, me kar boli Cool Laughing_________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

dašabina je napisal/a:

:

Če je špičast - pelat , je Goldfisch, če je okrogel je Dad's Sunset, če je češnjevec pa Barry's Crasy Cherry. Drugih rumenih od mene nisi mogla dobiti.
dašabina

muha je napisal/a:
dašabina je napisal/a:

:

Če je špičast - pelat , je Goldfisch, če je okrogel je Dad's Sunset, če je češnjevec pa Barry's Crasy Cherry. Drugih rumenih od mene nisi mogla dobiti.
tale Barry's Crasy Cherry je, zdaj se spomnim, da je bilo zelo dolgo ime ;)
pa dodajam še Gold Nugget in Whippersnapper_________________sonček je in .....
dašabina

Samo povem - 2 leti nazaj točno na ta dan smo imeli 7. srečanje paradajzarjev Laughing - me je FB spomnil...
mal za skomine link na slike
https://mojalbum.com/borut70/7-paradajzmanija-10-8-2019_________________sonček je in .....
Odgovori