Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PARADAJZMANIJA 2021 14.8.2021, Orehovica pri Šentjerneju
Tokratno srečanje bom moral s težkim srcem izpustiti. Kljub neurju včeraj in dvakrat prej kar nekaj sort lepo dozoreva. Skuhana je prva runda mezge, jemo ga na polno in res bi se z veseljem podal v Šentjernej z svojo sortno zbirko.
"Paradajz druščini" želim srečno pot, obilo veselega druženja in krasnih okušanj.
"Paradajz druščini" želim srečno pot, obilo veselega druženja in krasnih okušanj.
Uh, Paradajzmanijo sem že odpisala, ker v prejšnji temi ni bilo odziva. Danes mi je pisala Dašabina, a naslov ZS-ja je bil tak, da sem mislila, da bo kaj v Ljubljani - pa še na telefonu sem bila takrat. Šele kasneje, ko sem bila za računalnikom, sem ugotovila, da je že od 25.7. odprto za prijave.
Žal moram za letos opravičiti svojo udeležbo, čeprav bi se res rada srečala z vami. Lepo se imejte, no, saj v to ne dvomim.
Žal moram za letos opravičiti svojo udeležbo, čeprav bi se res rada srečala z vami. Lepo se imejte, no, saj v to ne dvomim.
ajoj, tole je bil pa šok no ja, bomo nekako speljali kljub okrnjeni sestavi...
mogoče pa od neudeležencev "nafehtamo" po kakšen plod, da bomo imeli zastopane vse barve
napišite malo, kaj lahko prinesete...
jaz imam
Maglia Rosa
Datterino
San Marzano
Šentjernejčan
Zapotec
Sakura F1
enga rumenega od Muhe (moram ime najti)
aah, SKORAJ sama rdečina, me kar boli _________________sonček je in .....
mogoče pa od neudeležencev "nafehtamo" po kakšen plod, da bomo imeli zastopane vse barve
napišite malo, kaj lahko prinesete...
jaz imam
Maglia Rosa
Datterino
San Marzano
Šentjernejčan
Zapotec
Sakura F1
enga rumenega od Muhe (moram ime najti)
aah, SKORAJ sama rdečina, me kar boli _________________sonček je in .....
muha je napisal/a: | ||
Če je špičast - pelat , je Goldfisch, če je okrogel je Dad's Sunset, če je češnjevec pa Barry's Crasy Cherry. Drugih rumenih od mene nisi mogla dobiti. |
pa dodajam še Gold Nugget in Whippersnapper_________________sonček je in .....
Samo povem - 2 leti nazaj točno na ta dan smo imeli 7. srečanje paradajzarjev - me je FB spomnil...
mal za skomine link na slike
https://mojalbum.com/borut70/7-paradajzmanija-10-8-2019_________________sonček je in .....
mal za skomine link na slike
https://mojalbum.com/borut70/7-paradajzmanija-10-8-2019_________________sonček je in .....