Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pripravek iz kopriv in gabeza

živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

sem ga tudi jaz posadila na parcelo, pa je šel v slast voluharjem.
z gabezom smo zelo na slabem, ga sploh ni nikjer. nekaj ga je v Žireh, pa še to ob glavni cesti_________________Lp, Živa
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Na moji njivi ga je obilo, voluharjem navkljub. lahko naredimo po pfraznikih akcijo nabiranja. Tako in tako ga bomo morali pokositi, ker bi ga rada malo obrzdala..._________________naredimo svet lepši
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Tudi pri meni se ga da dobiti, čeprav se mi zdi, da se ne razrašča hudo agresivno.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

živa: bom poskusila ujeti kaj semena, gotovo mi bo kaka od sadik ušla v cvet. Lahko pa, da mu zemlja ne ustreza, da ni glavni razlog voluhar. Kar težko verjamem, da bi voluhar popapcal vse korenine do dna, saj gabez na novo požene tudi iz najmanjšega in najglobjega ostanka korenin.
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

možno, Muha.

velja_________________Lp, Živa
Odgovori