Brbr, jaz sem ga pred leti sadila, ko je bila zemlja na na površini že zamrznjena. Bil je 5. december. Nič mu ni škodilo, meni je bolj .
Jaz ga bom danes in jutri, posadila ga bom pa manj kot prejšnja leta. Mogoče dobiš novo stranko, če za mojo prijateljico mojega ne bo dovolj . Lani sem sadila tudi drobižke, iz katerih potem zrastejo drobižki . In imam zdaj z njimi čisto preveč dela ... EMŠO, ne da se mi več toliko delati ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Brbr, saj vem, a druge možnosti še nekaj časa ne bo. Če bi sadila nekam v zemljo na tleh, mi bodo vsaj še trikrat vlekli čez dile, kamne, težke cevi in vse pripadajoče orodje in pripomočke. Preživeli bi le po čudežu. Ti po moje res obstajajo, a so zelo redki. Zato raje sadim tam, kjer mogoče ne bo optimalen pridelek, bo pa zagotovo nekaj._________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Lpmami, čisto pravi pristop - bolje nekaj, kot nič!
Za mano so trije dnevi intenzivnega sajenja. Danes me je dež in obisk pri zobozdravniku malo ustavil. kar dobro dene, da se telešček malo odpočije. Sem pa letos imela kar pridne pomočnike in tudi česna za sajenje imam manj, kot sem mislila. Tako je predveden samo še en dan sajenja, potem pa pokrivanje. Copatka, si še premlada, da bi se izgovarjala na EMŠO. _________________naredimo svet lepši
Brbr, potem pa ne vem, kako naj rečem svojemu stanju duha, ko se mi vsak dan manj ljubi, sem vsak dan bolj počasna, vsako stvar zakompliciram ... . Saj navsezadnje je vse narejeno, le standardi se malo znižujejo. _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Copatka, temu se reče modrost: spoznaš, da ni vredno preveč hiteti, da je dobro prej razmisliti ali narediti ali ne, in, da s tem, da je nekaj narejeno malo kasneje in drugače, kot smo to počeli prej, ni nič narobe. _________________naredimo svet lepši
Brbr, hvala za tole modrost . Se je očitno kar držim, zdaj imam za svoje stanje duha pa še pravo ime . Upam, da se je držiš tudi ti ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Copatka, tudi jaz sem vsak dan morejša, kaj pa drugega.
No, vseeno sem zadnji teden pospešeno sadila česen (ob pomoči nekaj pridnih rok) in včeraj uspela praviti letošnjo vojsko v zemljo. Zdaj me čaka še nekaj dni pokrivanja s senom. Pa bo. Juhu!_________________naredimo svet lepši
Sem mislila nate - super, da si uspela končati pred prvim navalom zime! Še kovtrček, pa bo ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Saj kovtrček ima dovolj dolg rok trajanja, jo bo že dočakal _________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje