Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Bolezni in škodljivci - začasna

Moderator: Melona

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

TANJA TT je napisal/a:

Takole nekako izgleda črn popek pod katerim je v steblu luknja in v njej gosenica Twisted Evil Twisted Evil ,zadnja slika je slaba :( ,ni nobene odebelitve in to po moje ni tista osa, je verjetno kaj drugega :-?

TANJA TT je napisal/a:
Kot tretja je danes zacvetela tudi ta moja NN in že je imela v cvetu tiste razdirajoče gnusobe Twisted Evil ,seveda, bela je in diši, take jim najbolj gredo v slast!

To je še lep popek :grin:
no, to pa je še pravočasno rešen cvet, ki sem ga takoj napolnila s praškom za mravlje :grin: , to sem imela pri roki in od jutra do sedaj jih ni bilo več zraven :grin:

ne vem, koloko časa bo učinkovito, a prva pomoč pa le je-če jih že ročno obiramo, zraven še malo potrosimo in mogoče učinek bo, da ne pridejo spet zraven :-? Laughing
Odgovori