Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Sporti

Moderator: Melona

Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Ja,sport od La Reine Victoria.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Tega jaz ne vem, za MIP je napisano na hmf, da je neznanega izvora. Jaz sem napisala samo, da je Pierre Oger sport od Reine Victoria. Kolikor je napisano do sedaj na hmf pa ima Mme. Isaac Perreire vsaj 3 sporte, ki so vpisani. Vemo pa iz prakse, da vsi podatki niti niso vpisani na hmf, če ljudje ne javijo oz. zapišejo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Poezija, katere sporte še ima MIP?

ker ravno tu na terasi pijem kavo, in Calvat ter Perreire omamno dišita, dosti bolj, kot sta v začetku pomladi. Tak svež, saden vonj oddajata, in če še kak sport tako diši, pride takoj k meni! Wink_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
bobolino

Uh, sem našla njene vnuke in otroke in sejance...knjiga izgleda obetajoča, za prebrati jo:

http://books.google.si/books?id=tbJXrcMsiOwC&pg=PA624&lpg=PA624&ots=-FZf1fdp6S&focus=viewport&dq=mme+isaac+pereire+and+its+sports&hl=sl&output=html_text_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Uh, Bobolino, hvala ti za tole! Če še kakšno tako najdeš ... Wink
bobolino

Tale gospod ima nekaj naslovov v 'lasti'.

http://www.bookdepository.com/Old-Rose-Informant-Brent-Dickerson/9780595158027

Nekaj njih se dobi kot e knjige, sem na hitro prej pobrskala.

tu, na book depository, je pa toliko meni željenih knjig, da bi bankrotirala, če bi si jih nabavljala...._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Poezija

Moj rumeni sport - Yellow Alchymist se je letos končno malo prebudil. Veliko popkov je potrgal veter, ko se je veja odvezala, drugače bi bilo še več cvetov. Splezal je ob levem loku, eno vejo pa sem napeljala vodoravno do drugega loka po dolžini, da bodo iz te veje izraščale veje kvišku in prekrile prehod iz dveh lokov kot uto.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Desno spodaj cvet Alchymista, levo rumeni sport
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Ta del je slikan sicer iz strani, kjer je navadni Alchymist, a naj bo samo za predstavo.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Poezija, stisni zobe, če si že povedala; ta rumeni sport je samostojna rastlina, kakor sem razumela v tvojem rožniku? Na kaj si ga cepila?
Poezija

Ja samostojna rastlina, g.Vinko iz foruma mi jo je cepil na eno podlago, ki jo je prispevala Garden-ja (ne vem če je bila prava podlaga ali potaknjenec podlage). Komaj sedaj po 3 letih je nekaj videti, a vidi se, da rabi še par let, da se okrepi._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Poezija

Tudi pri meni je nastal sport L.D.Braithwaite in to tak kot pri Garden-ji.
Precepila sem ga, če se bo sploh kaj prijelo.

_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori