Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Identifikacija naših vrtnic
Moderator: Melona
Tole bi sicer sodilo tudi v prve cvetove, vendar me nekaj muči. Tole je prvi cvet Abraham Darby (AUScot), ampak pogrešam pridih marelične barve. Meni se zdi preveč rumeno, krem kaj pravite, je AD ali je kaj drugega?
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
še grmiček
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
še grmiček
Abraham Darby je vrtnica, ki barvo zelo prilagaja vremenskim okoliščinam. Takole na prvi pogled bi rekla, da ni, ampak na vznožju cvetnega lista vidim rumen pridih, tipičen za AD.
Počakajmo ostale cvetove.
Kaj pa vonj? Abrahamovega vonja ne moreš zgrešit._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Počakajmo ostale cvetove.
Kaj pa vonj? Abrahamovega vonja ne moreš zgrešit._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Geisha tudi jaz sem pomislila na Sebastiana, ko sem gledala tvoj rožnik. Ampak nekako sem računala, da če je že zamešana, da je neka druga angležinja... samo nikoli ne veš.
Sem jo šla povohat, ima vonj, vendar ne pretirano izrazit, ne znam ga opisat, Garden-ja mi ga lahko malo opišeš, da da vidim če bo potem asociacija na to, kar je moj neizkušen nos zaznal.
Sem jo šla povohat, ima vonj, vendar ne pretirano izrazit, ne znam ga opisat, Garden-ja mi ga lahko malo opišeš, da da vidim če bo potem asociacija na to, kar je moj neizkušen nos zaznal.