Stran 21 od 132
Objavljeno: Sr Jul 23, 2014 11:54 pm
Napisal/-a voda
vprašala. 15 kg (ne gajbic) = 450 kg krompirja. moja matematika je bila tako tako a ni velike razlike če se vzame prej navedeno. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Objavljeno: Če Jul 24, 2014 12:29 am
Napisal/-a Plamenka
Iz 1 kg 30 kg! Dober pridelek.
Objavljeno: Če Jul 24, 2014 8:10 am
Napisal/-a muha
To je pa res izjemno . Blagodejna posledica pogostejših padavin letos, si predstavljam. Voda: a sorto morda veš?
Objavljeno: Če Jul 24, 2014 9:51 am
Napisal/-a voda
sorta M.Liza, Nizozemska, kolaboriran (ne vem če sem prav zapisala), ker je približno ves enak. letos je velik za mojo pest, katera "niti približno ni tipično ženska", lani pa veliko večji. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Objavljeno: Če Jul 24, 2014 10:44 am
Napisal/-a lpmami
voda je napisal/a: |
... kolaboriran (ne vem če sem prav zapisala)... |
_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Objavljeno: Če Jul 24, 2014 12:36 pm
Napisal/-a metuljc
Kalibriran = uravnotežen (je tehtnica kalibrirana??)
Meni pa tako debel krompir ni všeč. Mi je ljubše, če je raznolik, za različne namene.
Objavljeno: Če Jul 24, 2014 2:34 pm
Napisal/-a brbr
Huh, to pa je hektarski donos. Čestitke v Istro _________________naredimo svet lepši
Objavljeno: Če Jul 24, 2014 4:39 pm
Napisal/-a voda
kolaboriran in kalibriran, a ni moj. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Objavljeno: Pe Jul 25, 2014 1:53 am
Napisal/-a lpmami
Krompirjeve bunkice so postale mehke, pa sem jih prerezala in iztisnila zdriz s semeni.
Pa še od blizu:
Dala sem v lonček, nalila malo vode in zaprla za tri dni, da fermentira. To delam prvič, pa me zanima, če delam prav.
Pa še to: semena so, kot se vidi, čisto svetla, pa se bojim, da niso zrela in da ne bodo kalila._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje