Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Irena, kdaj pridejo?
Sem danes Nizozemske posadila in glih, da hodim, tako me boli hrbet. Od borih 7 primerkov. Kaj bo šele, ko pridejo moje petrovičke Confused Confused Confused
betka

Odgovor Napisal/-a betka »

Kakšna pa je cena teh v loncih.
klemenv

Odgovor Napisal/-a klemenv »

Jaz bi vzel (po 1 kom):

Benjamin Briten
Munstead Wood
Scepter'd Isle
Princess Alexandra of Kent
The Alnwick Rose

Madam Pierre Oger

Vzel pa bi še 5 kom Pat Austin.
Nazadnje urejal/a klemenv 02 Nov 2013 21:33; skupaj popravljeno 1 krat
spelak

Odgovor Napisal/-a spelak »

Narocila bi AUSTINOVE:

Benjamin Briten 1 KOM
Munstead Wood 1 KOM
betka

irenakk sem šele sedaj opazila ,da so moss vrtnice ki sem jih naročila samo enkrat cvetoče.Zato naročilo preklicujem in ostanem pri naročilu vrtnice Hansa in Marie de Blois v loncu.Se opravičujem ,ker o vrtnicah ne vem veliko in upam ,da bom letošnjo zimo preko interneta to nadoknadila.
betka

Pozabila sem še 1 kom Louis XIV .
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Betka, torej mahovke črtam.

Spelak in Klemenv - naročilo sprejeto.

Imam pa za vse še eno dobro in eno slabo novico:
- dobra: vrtnice pridejo v Slovenijo konec tedna oz. takoj v začetku naslednjega;Very Happy
- slaba: ne bo jih toliko, kot smo jih naročili, ker se mu jih je nekaj pri kopanju poškodovalo. Crying or Very sad Po številkah, ki mi jih je poslal, naj bi jih bilo kar 130 manj. Vse so zgodovinske sorte, ne vem pa še, katere točno so. Seznam naj bi dobila danes popoldne. Takoj, ko izvem, kdo ne bo dobil vsega, kar je naročil, sporočim.

LP Irena
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Very Happy Very Happy se veselim,malo manj se pa veselim vremenske napovedi Crying or Very sad ,sam dež Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

TANJA TT je napisal/a:
Very Happy Very Happy se veselim,malo manj se pa veselim vremenske napovedi Crying or Very sad ,sam dež Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Pa tudi,če bo kakšna manj,saj zdaj imamo tebe,kjer lahko hitro dobimo nadomestilo Laughing Laughing
betka

Da,razen tiste.ki jo imaš ti v loncu,saj naj bi bila ta ponavljalka.
Odgovori