Česen 2015
-
Pozdravljeni
No, pa sem ga dala v zemljo. Dve 7 metrski vrsti, 0,70dkg ali 165 zrnov česna sem posadila. Bom videla koliko mi bodo dali.
Zanima me pa še nekaj. Zakaj mi glave Anke so tako puhle, mehke?
Posadila sem svoj česen, ki ga sadim že veliko let. Nevem pa kako se imenuje.
Pa lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
No, pa sem ga dala v zemljo. Dve 7 metrski vrsti, 0,70dkg ali 165 zrnov česna sem posadila. Bom videla koliko mi bodo dali.
Zanima me pa še nekaj. Zakaj mi glave Anke so tako puhle, mehke?
Posadila sem svoj česen, ki ga sadim že veliko let. Nevem pa kako se imenuje.
Pa lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
-
Meni ta dva dni ni šlo vse po načrtu. Sadila sem samo včeraj in uspela posaditi cca 1/4 predvidene površine. Ostalo bom drug teden ali še teden kasneje.
Cinija1: ali si jih probala razstročkat, in si pogledala, kakšni so stroki? Lahko, da je česen okužen s kakšno plesnijo in zato trohni.
Pri prijatelju (tudi sadi Anko) se je letos zgodilo, da je bilo veliko glav navidez lepih, a nekako mehkih. Ko jih je začel čistiti, pa je ugotovil, da je bilo v glavi samo ogomno plasti luskolistov, stroki pa so bili nerazviti. Zakaj je do tega prišlo, saj je imel pretekla leta zelooo debel česen, se ne ve.
Ana: a nisi rekla, da se boš oglasila po malo sadilne Anke?_________________naredimo svet lepši
Cinija1: ali si jih probala razstročkat, in si pogledala, kakšni so stroki? Lahko, da je česen okužen s kakšno plesnijo in zato trohni.
Pri prijatelju (tudi sadi Anko) se je letos zgodilo, da je bilo veliko glav navidez lepih, a nekako mehkih. Ko jih je začel čistiti, pa je ugotovil, da je bilo v glavi samo ogomno plasti luskolistov, stroki pa so bili nerazviti. Zakaj je do tega prišlo, saj je imel pretekla leta zelooo debel česen, se ne ve.
Ana: a nisi rekla, da se boš oglasila po malo sadilne Anke?_________________naredimo svet lepši
- Melona
- Kraj: Litija
-
-
no tudi pri meni posajen česen in sicer v soboto
_________________lp
Lera
http://lera.moj-album.com
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
Lera
http://lera.moj-album.com
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Končno je tudi pri meni nekaj česna v zemlji. Zemlja je bila ravno prav mokra, da se je plevel lepo pulil. Uf, gredica je bila čisto zelena, imela je nenamerno zeleno zastirko iz kurjih črevc &Co. Na enem plevelu je bila še čebelica...
Sadila sem pa nekaj sadilnih glavic in nekaj stročkov.
Upam, da mi ga uspe še nekaj posaditi pred zimo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Sadila sem pa nekaj sadilnih glavic in nekaj stročkov.
Upam, da mi ga uspe še nekaj posaditi pred zimo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje