Ukinitev brezplačnih forumov

Odgovori
Uporabniški avatar
Peter
Kraj: Lucija

Re: Ukinitev brezplačnih forumov

Odgovor Napisal/-a Peter »

Hvala za podporo.
Poskusim še 1x.
Letošnje buče.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Uporabniški avatar
Peter

Zgleda da fotografije, ki so direktno iz telefona, so JPEG, še vedno ne deluje.
Če pa jo prenesem iz Google photo na prenosnik, se pretvori v JPG in gre skozi.
Ali je kaj na tem?
Če sem napisal kakšno neumnost, se opravičujem.
Kakor koli, mi je še vedno lažje prenesti iz google photo na prenosnik in nato na forum, kot uporabljati zunanjo stran, ki omogoča prenos fotografij na forum.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Mene je pa malo nostalgija popadla in sem obiskala "stari gartlc". Še vedno je aktiven, samo neobljuden... Se mi je zdelo kar malo žalostno, kot da bi zapustili en prostor kjer smo preživeli veliko skupnih druženj.
Saj vem, da je bedasto, a občutek je ravno tak.
Uporabniški avatar
Peter

Verjetno je marsikdo, tudi jaz, začel na http://www.rastline.com/forum/ To je bilo slabih 20 let nazaj, vsaj zame.
Ker so bolj usmerjeni v kaktuse, se je naredil: http://rastline.mojforum.si/rastline.html
Nato Gartlc, in sedaj smo tu.
Kakšna spremeba, tu pa tam, samo popestri dogajanje. ;)
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

JPEG in JPG sta isti format, samo da sta v splošni rabi dve končnici - načeloma ni razloga, da bi to imelo kakšen pomen.

Pošlji mi kakšno tvojo telefonsko sliko na dergan@gmail.com.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Eden od šefov mi je nekoč dejal, da je treba pisarniške delavce vsakih 5 let preseliti iz ene sobe v drugo, da počistijo nepotreben balast. In da je treba tudi službo menjati vsaj na 10 let, če že ne na 5. ;) Nisem mu sicer ploskala za to izjavo, a nekaj je na tem.

brbr:
Nostalgija: saj po svoje te razumem a so se mi na mojforum.si z neodzivnostjo in s tem, kako so nas do zadnjih par ur držali v negotovosti, hudo zamerili. Prejšnje variante nismo radi zapustili, a je bilo edinole smiselno. Če bi ti stanodajalec 2 leti napovedoval, da ti bo odpovedal, bi se tudi sama raje prej pobrigala za novo stanovanje, kot da čez noč ostaneš na cesti. A saj nam tu nič ne manjka, je vse prenešeno. No, par podrobnosti bo še treba urediti, a dajmo crtj čas, da se odpočije. Da o neštetih izboljšavah, ki jih tam ni bilo, sploh ne izgubljam besed.

Ena meni ljubih je tudi "neprebrani prispevki" pod menijem "Hitre povezave". Se zgodi, da te sredi branja novosti nekaj zmoti in moraš dol z računalnika, ostalo je pa neprebranih polovico "novosti od zadnjega obiska". Na starem je bila to kar težava, tu pa ne. Pač klikneš v "neprebrani prispevki". Tudi, če je star par dni, se bo znašel na meniju.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Moram reči, da starega Gartlca ne pogrešam, ker je delal vse slabše, predvsem pa zaradi stalnega opozarjanja, da bo ukinjen, pa podaljševanj... Novi je zame prijetno presenečenje, saj sem pričakovala nekaj zasilnega, dobili pa smo veliko boljšega od starega. Ker pa smo Gartlc ljudje, mi je vseeno, kje si pišemo in tudi srečujemo v živo, samo da se lahko še naprej družimo. Le upam, da se bo čimveč članov preselilo iz starega Gartlca.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Plamenka: 55 nas je že tu.
To je prilbližno polovica vseh, ki smo bili kolikor toliko stalno prisotni. Par jih še pogrešam, ker se kljub navodilom ne znajdejo. Zaenkrat sem na starem forumu napisala še bolj podrobna navodila, ZS-ji pa tudi še delujejo, če bo kdo rabil pomoč.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Pravkar sem imel redno polletno slikanje in sem ok. Zdaj kak teden ne računajte kaj dosti name, da se malo najdem po tem vedno stresnem dogodku in počistim druge reci, ki so čakale, da bo mimo.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Le vzemi si čas zase, crtj. Boš na soncu med delom se dobro umiril. Vsak stres je napor za telo in duha, negativen še bolj kot pozitiven. A brez njiju bi nas ne bilo.
Carpe diem!
Odgovori

Vrni se na “Ideje, pohvale, pripombe in nasveti”