Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepo in lep prostor za nove.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

TANJA TT .....hmmmm - čudovito imaš. Res bi si morala priti enkrat malo pobližje ogledat tale tvoj paradiš. _________________
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Prelepo, res lepo.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

TANJA TT kaj naj rečem, vedno znova presenečaš. Ob tako velikem rožniku, ki je urejen do potankosti, oblikuješ še nove grede. Ne dvomim, da bo tudi novost že naslednje leto čudovito cvetoča in dišeča... Res lepo
Jasminka

Odgovor Napisal/-a Jasminka »

Obožujem tvoje hermelike, ki so mi zelo všeč. Vrtnice pa so zame posebno poglavje.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Hvala vsem Very Happy
Ja,Jasminka, hermelike so stalnica v mojem vrtu in lepo uspevajo,da se jih lepo namnožiti, ne rabijo skraj nič, razen veliko sonca Wink,ker drugače postanejo pretegnjene , pa tudi barve niso tako izrazite,lepo se kombinirajo z spomladanskimi čebulicami in jesenskimi travami, skratka veliko adutov imajo in mislim, da so malo zapostavljene v domačih vrtovih.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Tanja, kje si pa nabavila hermelike?
Drugače pa moja Vicks caprice izgleda popolnoma drugačna kot tvoja. Cvetki so bolj temno roza/fuksija barve z belimi črticami.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Že nekaj dni kar pošteno zaliva,včeraj tudi z malo trdimi dodatki Confused ,a hujšega ni in evo nekaj letošnijh

Futtacker schiling-že lani je nakazoval bujno raščo in cvetenje in tudi letos se ni premislil Wink

mme de sevigne

Comtese cecil de.....hibridna ponavljalka,zelo bi bila visoka do 2m,sem jo porezala do polovice, ker mi je taka bolj všeč

hibridne ponavljake Triumph de E. je med prvimi

v naslednjih dneh bo več barv Wink
Zephirine D.-burbonka

Vanguard- hibridna rugoza-velik grm, ne mara obrezovanja
Vsak dan je nekaj novih cvetov, v naslednjih dveh tednih pa bo ,upam, kar barvito Laughing
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Zelo lepi začetki, vidim da imaš že vse tip-top. Poklon TanjaTT.
Pri meni pa že gre skoraj h koncu, moram dati slike na forum._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tanja, noro lepo! Prosim, ne pozabi še fotkati, krasne so tvoje vrtnice!
Odgovori