Mavrični kotiček

Odgovori
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Lepe,lepe, bleščeče. Čestitke Plamenka.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Plamenka same lepotice in vse popedenano v nulo Very Happy .Krasno je pri tebi in uživaj v tej lepoti Shocked ._________________LP
E.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

O rožnik se pripravlja, res lepo imaš... Red Leonardo ima pri tebi take popke kot pri meni nekam pravokotne... Pri meni šele v drugem floru oblikuje tiste prave cvetove, v prvem so kar nekam zakrneli, čeprav jih je veliko. Me zanima če je to njegova značilnost ali ga kaj moti???
Pa potonike imaš tudi krasne...
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Plamenka ima tudi spedenano Wink in cvetoče, super!
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Joj, Plamenka, noro, še posebna tista pisana tretja slikana 5.5. Ne morem pomagati, sem nora na tiste "šekaste"..._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

MarijaV, tudi jaz sem nora na šekaste, čeprav jih je težko skombinirati, če jih je več. Very Happy

Na srednji sliki od 5.5. je Belle de Segosa, ki tudi zelo lepo diši in cveti v valovih. Na spodnji pa je Fourth of July, ki je tudi na prvi sliki od 17.5. Ta cveti nepretrgoma, res pa potem malo manj, kot sedaj.

Če želiš vejice za potaknjence, sporoči.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Halooo? Tegale sploh nisem videla!

Rdeči Leonardo je ponorel! Lepe so, Plamenka.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Hvala! Wink Leonardo je bil že lani lep grmiček, letos se je pa zelo razbohotil, visok je 120 cm in širok 140 in poln popkov - spodnji so se že lepo odprli v cvetove. Očitno mu mesto odgovarja. Tu sem pred njim posadila prvo Acropolis, ki se je ne vem zakaj posušila, kot sem ti omenila, Leonardu je pa tu všeč. Wink
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ooo, tako širok je Leonardo? Neverjetno. Krasna vrtnica._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Plamenka, včeraj sva v živo videla ves vaš trud ... vrtnice so v živo polne cvetja in lepo razporejene. O čilijih in paradajzih pa na tem mestu ne smem! ;)
Odgovori