Mavrični kotiček
-
O rožnik se pripravlja, res lepo imaš... Red Leonardo ima pri tebi take popke kot pri meni nekam pravokotne... Pri meni šele v drugem floru oblikuje tiste prave cvetove, v prvem so kar nekam zakrneli, čeprav jih je veliko. Me zanima če je to njegova značilnost ali ga kaj moti???
Pa potonike imaš tudi krasne...
Pa potonike imaš tudi krasne...
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
MarijaV, tudi jaz sem nora na šekaste, čeprav jih je težko skombinirati, če jih je več.
Na srednji sliki od 5.5. je Belle de Segosa, ki tudi zelo lepo diši in cveti v valovih. Na spodnji pa je Fourth of July, ki je tudi na prvi sliki od 17.5. Ta cveti nepretrgoma, res pa potem malo manj, kot sedaj.
Če želiš vejice za potaknjence, sporoči.
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
Na srednji sliki od 5.5. je Belle de Segosa, ki tudi zelo lepo diši in cveti v valovih. Na spodnji pa je Fourth of July, ki je tudi na prvi sliki od 17.5. Ta cveti nepretrgoma, res pa potem malo manj, kot sedaj.
Če želiš vejice za potaknjence, sporoči.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Hvala!
Leonardo je bil že lani lep grmiček, letos se je pa zelo razbohotil, visok je 120 cm in širok 140 in poln popkov - spodnji so se že lepo odprli v cvetove. Očitno mu mesto odgovarja. Tu sem pred njim posadila prvo Acropolis, ki se je ne vem zakaj posušila, kot sem ti omenila, Leonardu je pa tu všeč. ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)