Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Bolezni in škodljivci

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Marijav, tudi pri meni se nekaterim še posebej v takem deževnem obdobju kak popek zlepi in se noče odpreti. Po mojem ni kaj drugega, kot odrezati ga, ko res veš, da ne bo nič z njim. Če ga pustiš dalje, se odprl ne bo, začel bo gniti in še plesen vabiti. Ne vem pa, za katero vrtnico gre in je težko reči, da je deset dni dolgo časa. Moja čajevka Perles des Jardins si vzame za kakšen popek več kot dva tedna, včasih se potem vsi odprejo, včasih pa kakšen tudi ne.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Pri meni je tega največ na Leonardu. Pa ne kćt zlepljen, zalizan popek, ampak popolnoma zakrnel, zgleda kot da je iz voska. Mislim, da so to povzročile tiste temp. pod nulo. Porezala sem jih in čakam nove._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Na Red leonardotu so vedno taki popki,jaz sem tudi mislila, da je kaj narobe,pa so se vedno razvili v normalne cvetove. Poslikam jutri cvet, popek .
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tako je. Meni je Red Leonardo všeč tudi zato, ker ima take posebne popke.
vrtnarka

Odgovor Napisal/-a vrtnarka »

Torej nič narobe z leonardijem,moji so isti._________________živi življenje
stara postaja

No, pa sem res teslo Embarassed_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Teslo pa nisi, Stara postaja. Wink
stara postaja

Eh, ne da mi miru ta moj Leonardo. Saj ni od včeraj in ne spomnim se, da bi bili lani tako skrotovičeni, iznakaženi popki. Zato sem pomislila na pozebo. Morda pa je bil na delu kak obiskovalec, saj so nekateri polovični, a ne sveže pogrizeni.
Sijoč je pa res ves, od listja do popkov Laughing ._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Ja tudi pri meni je polno zakrnelih, deformiranih popkov. Upam, da od pozebe. Se mi zdi, da res ne more biti kaj drugega, ker je to pojav, ki sem ga letos opazila na veliko različnih vrtnic pri meni.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Obljuba dela dolg

popki

napol odprti popki

cvet
Odgovori