Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaki, zlato jabolko - Diospyros kaki
Oldi je napisal/a: |
Skratka žlebičkasto cepljenje mer čaka drugo leto spomladi. Kako je s pripravo cepičev, včasih so jih dajali v mokro mivko, samo se ne spomnim ali čez poletje ali zimo |
OLDI, a ti nas malo zaj------.
A ti jaz določim "GARTLCA"- za odgovor. Zadetek!. Sicer predlagam, da malo pogledaš prispevke o cepljenju in cepičih na tem in starem forumu.
Na srečanju imamo odmerjen čas za take stvari,katerega se moramo striktno držati. A je tako- MUHA? Je možnost da kdo tudi zboli, pa ga ni.
lp. Vinkoz.
vinkoz je napisal/a: |
Na srečanju imamo odmerjen čas za take stvari,katerega se moramo striktno držati. A je tako- MUHA? |
Seveda! Saj veste, komanda mora bit! pa če je še tako odveč
Oldi: tukaj naj bi se menili izključno o cepljenju kakija, ki je, kot sem razumela, spedcifično. Če te zanima cepljenje dreves nasplošno, je veliko napisanega tule.
Evo kod mene po prvi put rodio kaki, za sad su plodovi sitni ali nadam se da ce se dok ne sazriju malo udebljati, to sam kupio kao kalemljenu biljku a sortu nisam znao i sad po plodovima izgleda da je original diospyros kaki a ja sam pre toga mislio da je sorta typo.
Jedva cekam da dodje vreme jela pa da probam svoje prve plodove .
Jedva cekam da dodje vreme jela pa da probam svoje prve plodove .
Prva dva plodova hiratane smo že pojedli. Ostali se lepo barvajo._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
Okusa sta podobna, je pa hiratana zgodnejši, sedaj mu listi že rumenijo, plodovi so že rahlo obarvani._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
No, tudi jaz sem včeraj malo pomalical"Vege" dva umedena Kaki, predhodno pa meril stopnjo sladkorja z refraktometrom. Poleg pa še meritev grozdnega soka ravno ubranega grozdiča pozne izabele.Predvsem, da določim za v bodoče mejo med FRUCTOSO in SUCROSO.Tehnološka zrelost-Asimina letos.Ugotovitev pride prav,kot merjenje preteklo leto pri kivi,da sem mu podaljšal užitno zrelost pri hrambi v kletnih prostorih za dober mesec.
lp. Vinkoz.
lp. Vinkoz.