Ukinitev brezplačnih forumov
-
Re: Ukinitev brezplačnih forumov
Izgleda, da smo jo zadnji trenutek odnesli. Zdajle sem nekaj iskala po spletu in mi je v izbiro ponudil tudi temo iz "starega" Gartlca, vendar dostopa do Gartlca ni več.
Šele zdaj sem se zares zavedla, kaj bi se zgodilo, če ne bi bilo Crtja in njegovega truda.
Šele zdaj sem se zares zavedla, kaj bi se zgodilo, če ne bi bilo Crtja in njegovega truda.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Pa res!
Možno sicer, da je dostop onemogočen samo začasno, saj so napisali, da bo ukinitev 31.12., a je velika verjetnost, da bo ostalo onemogočeno. Črt nam je rešil forum ravno pravi čas!
Možno sicer, da je dostop onemogočen samo začasno, saj so napisali, da bo ukinitev 31.12., a je velika verjetnost, da bo ostalo onemogočeno. Črt nam je rešil forum ravno pravi čas!
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
No, možno je, da delajo nadgradnjo na nove strežnike in softver, vsaj meni se prikazano obvestilo zdi v duhu začasnosti. Vendar vseeno je bilo glede na razpoložljive podatke edino smiselno poiskati rezervo.
-
- Kraj: Štajerska
Čudno, http://traktor.mojforum.si/ še deluje, http://gartlc.mojforum.si, pa ne več.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Preverila sem še par drugih forumov iz seznama mojforum.si in vsi delujejo.To pa lahko pomeni le, da so nas izključili, ko so ugotovili, da smo šli na svoje.
Za nas, ki smo tukaj, je vseeno. Tistim pa, ki so poredko pogledali na Gartlc, nas bo sedaj teže najti. Sploh, če nimajo niti Facebook-a. Zanimivo: prej se javno niso odzvali na nobeno od naših vprašanj ali prošenj, sedaj so pa reagirali v parih dneh.
Za nas, ki smo tukaj, je vseeno. Tistim pa, ki so poredko pogledali na Gartlc, nas bo sedaj teže najti. Sploh, če nimajo niti Facebook-a. Zanimivo: prej se javno niso odzvali na nobeno od naših vprašanj ali prošenj, sedaj so pa reagirali v parih dneh.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Nisem si mogla kaj in sem na mojforum.si poslala naslednje sporočilo:
Pozdravljeni,
vidim, da ste zaradi naše selitve zaprli dostop do Gartlca pod vašim okriljem. Čeprav vas po svoje razumem, se mi vseeno ne zdi pošteno. Preden se je iztekel oktobrski rok, smo vas po različnih kanalih prosili za pojasnitev situacije. V telefonskem pogovoru ste menda obljubljali nadaljevanje, a uradno je do par ur pred iztekom roka obveljalo, da bo forum UKINJEN. In kaj nam je preostalo drugega kot selitev, saj na naše vprašanje URADNO nismo dobili nobenega odgovora. Glede na to, koliko znanja in ur smo vložili v Gartlc, nismo želeli izviseti. Nam lahko zamerite, da smo poskrbeli za gotovo nadaljevanje? Vzrok za to je bil docela v vaših rokah . Ob večji odzivnosti in zaupanju v nadaljevanje se tega zagotovo ne bi lotili.
Lep pozdrav
Cilka Knapič = administratorka muha.
Pozdravljeni,
vidim, da ste zaradi naše selitve zaprli dostop do Gartlca pod vašim okriljem. Čeprav vas po svoje razumem, se mi vseeno ne zdi pošteno. Preden se je iztekel oktobrski rok, smo vas po različnih kanalih prosili za pojasnitev situacije. V telefonskem pogovoru ste menda obljubljali nadaljevanje, a uradno je do par ur pred iztekom roka obveljalo, da bo forum UKINJEN. In kaj nam je preostalo drugega kot selitev, saj na naše vprašanje URADNO nismo dobili nobenega odgovora. Glede na to, koliko znanja in ur smo vložili v Gartlc, nismo želeli izviseti. Nam lahko zamerite, da smo poskrbeli za gotovo nadaljevanje? Vzrok za to je bil docela v vaših rokah . Ob večji odzivnosti in zaupanju v nadaljevanje se tega zagotovo ne bi lotili.
Lep pozdrav
Cilka Knapič = administratorka muha.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Nenavadno, res. Mojforum je bil neodziven mesece in mesece. Ko smo šli na svoje, so pa znali hitro reagirati in izklopiti stari Gartlc, če je to dvoje res povezano. Če bi bil stari Gartlc lahko delno odprt za informacije do 31.12., bi bilo zelo dobrodošlo. V tem času bi še marsikdo lahko prebral navodila. Po drugi strani pa je bilo zaprtje starega Gartlca napovedano že dolgo nazaj, tudi FB skupina Gartlc je za informacije odprta že nekaj let in kdor nas bo res želel najti, bo že nekako našel pot do nas.
-
No, lahko pa vsak obvesti kakšnega Gartlčana, katerega kontakt ima, in ga v novem vrtičku še ni zasledil, o novem forumu. Tako sem danes govorila z Bodiko in ji povedala, kje/kako naj nas najde, če pa ne bo šlo, se bova slišali...
Ko bom imela čas, bom preverila, če imam še kakšen tak kontakt spravljen v "papirnatem" telefonskem imeniku, ki sem ga pred leti "nastavila" posebno za Gartlc.
Ko bom imela čas, bom preverila, če imam še kakšen tak kontakt spravljen v "papirnatem" telefonskem imeniku, ki sem ga pred leti "nastavila" posebno za Gartlc.
-
- Kraj: Rimske Toplice
Morda pa tule še napišemo, koga bi morda veljajo obvestiti. In ima morda kdo drug kak stik z njim. Jaz bom obvestila Bicikla.
Jaz se spomnim na (zapisano z vzdevkom):
tinko
pa ona iz Luč, ki je občasno za kak fižol in podobno vprašala
vinkoz
slavc
Igy
Davorin
brane
originalnilist
Jaz se spomnim na (zapisano z vzdevkom):
tinko
pa ona iz Luč, ki je občasno za kak fižol in podobno vprašala
vinkoz
slavc
Igy
Davorin
brane
originalnilist
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Imamo emaile starih uporabnikov in tehnično možnost jih obvestiti o novosti. Bo Muha povedala, ali in kako to uporabiti.
Gospa Vrtin2 mi je včeraj zjutraj poslala vprašanje glede dostopa, odgovoril sem z dveh naslovov, vendar ni bilo nadaljevanja, tako da ne vem, ali je prejela ali ne.
Gospa Vrtin2 mi je včeraj zjutraj poslala vprašanje glede dostopa, odgovoril sem z dveh naslovov, vendar ni bilo nadaljevanja, tako da ne vem, ali je prejela ali ne.