Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

prekrasno, prekrasno. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Res prečudovite in to lahko povem iz prve roke.Vsako leto se odpravim k Tanji invedno znova mi čeljust dol pade.Tanja je z nimi in za njih 100% one njej vrnejo kar vidite.Sicer je v žive vredno videt prav vsak grm in rembler posebej.Moj velik poklon ._________________LP
E.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Brez besed sem, samo odprta usta, pa misel: le kdaj vse to uredi?
Prekrasno....ramblerji so res lepi, če je prostor, pričarajo pravljično deželo.
Sama sem si privoščila samo Ghislaine. Zdi se mi, da najlepše pašejo h kakšni kraški, kamniti hiši, ja, bi jo imela samo zaradi ramblerjev......malo sanjam,ja.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Tanja vidim, da bo treba spet priti... letos imajo spet dosti dežja in ni videti, da jih kar koli moti. Res znaš z njimi. Vse pohvale.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Danes sem si vzela čas in počasi šla skozi tvoje slike. Bom skrajšala.
Fantazija, fantazije, fantaziji, fantazijo, pri fantaziji.....s FANTAZIJO.
Evo to imaš ti. Kakorkoli obrneš fantazija in popolnost sta pravi besedi.
Zelo mi je všeč TanjaTT, da si v svojo zbirko vnesla toliko ramblerjev, ki dodaja temu rožniku dodatno veličino. Zaželela sem si jih tudi jaz, da dodam še katerega v svojo zbirko. Naredijo pečat in dodajo veličino. Zdi se mi, kot da so dominantni nad vsemi vrtnicami, pa tudi če cvetijo samo enkrat, ampak takrat jih samo glej in spoštuj.

Glede obiska na ZS, samo tista zverina, če je ista kot pred leti nima kaj delati na vrtu Tanja daj no, saj potem ne bo nobenega noter. Ne vem če je to ista zverina, ki me je že skozi mrežo hotela pojesti!
Kje imaš malega zajčka, to pa lahko daš spet nazaj Laughing

Vsa čast za izbor novih vrtnic, za njihovo skrb, za opore, za spremljevale rastline, za dozorelost rožnika v vseh pogledih._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
vrtnarka

Odgovor Napisal/-a vrtnarka »

Kod da se sprehajaš v raju. lepe lepe ,poklon vrtnicam in tebi._________________živi življenje
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Punce, hvala,res je vredno se potruditi za tako razkošje-za nas rožarke, je pač to, to-in kar rad delaš, ni težko Wink
Poezija,tista zverina je nova, stara 1 leto in čisto nasprotje prejšnje, tako, da ima samo podoben izgled,karakter pa zelo dobrosrčen,zajček pa je že dolgo v onostranstvu.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Ojoj, tako je lepo da tudi dihati ne morem.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pravi rožni park! Med vrtnice ne zaidem pogosto, za tole bi mi bilo pa žal, če bi zgrešila.

Tudi čuvaj je klasa zase.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Čudoviti slapovi cvetja! Si predstavljam sprehode...
Odgovori