Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2015

Odgovori
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Rab srce imam pa jaz, pošlji mi naslov Smile
Špela

Odgovor Napisal/-a Špela »

Moji balkonski paradižniki klične liste razprejo skoraj takoj nad zemljo, tako da so 10 cm veliki konkretno pretegnjeni. Sicer so pa balkonske oziroma kar vse determinantne sorte pri meni bistveno bolj čokate rasti že od začetka Smile
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Bi se našlo kakšno seme Osu Blue - moder - ta velik?
Hvala_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Upam,da nebom preveč smetil vkaj z enim vprašanjem.Koliko mora biti temperatura ponoči v rastlinjaku,da lahko paradižnik posadimo vanj.Hvala za pomoč.
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

robert je napisal/a:
Upam,da nebom preveč smetil vkaj z enim vprašanjem.Koliko mora biti temperatura ponoči v rastlinjaku,da lahko paradižnik posadimo vanj.Hvala za pomoč.

10+ ali celo 15+
lera

Odgovor Napisal/-a lera »

ja drugače ratajo čisto vijolični_________________lp

Lera
http://lera.moj-album.com
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

in tudi zaostanejo v rasti - "preverjeno" Rolling Eyes_________________
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pri meni je bilo lani konec aprila v rastlinjaku prezgodaj, ker tla niso bila ogreta, jaz sem jih pa prekmalu zastrla s senom. In so seveda počasneje rasli.
Vsekakor je bolje, če jih boš imel še zelo dolgo v lončkih, pa četudi v rastlinjaku - jim bo topleje.
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Saj imel bi jih v lončkih,,pa kakšne lončene lonce bi dal okrog za ogrevanje.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Na tla pa črno folijo, da se čimprej ogrejejo. Pred sajenjem jo lahko tudi odstraniš in shraniš za naslednje leto.
Odgovori